Birberenannesi Eda038 tavuk dünyası kekiklim yanına makarna salata yapıcam. Tavukları akşamdan Marine etmiştim çok güzel oluyor.
1anne1bebek___ Birberenannesi ay vallahi canım çekti tavuk dünyası bende bi gün yapayım bari bayadır yapmıyorum sen neyden yapıyorsun canım ben genelde buttan yapıyorum çok daha lezzetli oluyor göğüsten yapınca sote gibi oluyo sanki
Ocakalti Eda038 Mercimek çorbası, çanak köfte, pirinc pilavı ve patates püresi yanında da artan garnitürü yogurtladim birde Ekşili salata yaptım Çay içinde minik kekler yaptım mısır unlu ve cevizli 👍
1anne1bebek___ Eda038 dünden kalan Mercimek çorbası, bezelye yemeği,pilav,ıspanak yemeğim var bugün de karnabahar yemeği yaptım yarın için yanına da makarna yapacağım
Birberenannesi 1anne1bebek___ buttan da yapıyorum göğüsten de hangisi denk gelirse ama buttan daha güzel oluyor gerçekten 🤤
Bir-prens-annesiii Eda038 dünden mercimek çorbamla beşamel soslu kıymalı mantarlı patates oturtma var pilav yapacaktım ama eşim akşam da iş olabilir yapma ziyan olmasın dedi o yüzden bugün yemek olayım yok😂