deryaboz 4 aylık bebelerinizin gündüz gece uyku saatleri nasıl kaç kere uyuyor kaçta akşam uykusuna geçiyor
Snglkargc_0107 deryaboz gündüz en fazla yarım saat uyur ama benle yatarsa 3 saat bile uyur geceleri de en gec 1bucuk gibi uyuruz sabah 9bucuk gibi uyanırız gece de 2-3 kez emzirmeye kalkarım
Aleynaslan96 deryaboz bebeğim yeni 4 aylık oldu gündüzleri en az yarım saat en fazla 1 saat uyuyor geceleri de bir kere uzun uyku en fazla 3 saat uyuyor sonra bazen 2 saatte bir bazen her saat başı
Hbtn deryaboz gece uykusuna bazen 10 gibi bazen 11:30 gibi geçiypr. Ona göre de ya sabah 7:30 da ya 8:30 da kalkıyor. Meme mama gittiği için gece uykusunda 2-3 kere besleniyor. Sabah uyandığı saatten 1 saat sonra 2 saatlik ilk uykusunu yapıyor. Ondan sonra 1.5-2 saatte bir 40 dakika uyuyor. Bu uykuları akşam 19:30 gibi de yapıyor 40 dakika olarak
Dimplesbaby 4 ay 22 günlüğüz gece uykusuna en geç 8 buçuk 9 gibi geçiyor sonra uzun uyuyor gecede bazen saat başı bazen 3 saat uyuduğu oluyor sabah 6 buçukta ayakta oluyor genelde 2 saat sonra uykuya dalar gündüz 3 4 uyku yapıyor
Asumanttt 4 ay 21 günlüğüz akşam 8 gibi gece uykusuna yatırmaya çalışıyorum ama çoğu zaman başarılı olamıyorum bazen 12 bile bulduğu oldu uyuması. Sabah da 8 gibi uyanıyoruz 3 kere gündüz uykusu yapıyor. 1.si iki saat sürüyor 2.si 1 saat 3.sü 45 dk civarı
Asumanttt Asumanttt ha bide gece de sık uyanıyo genelde saymıyorum zaten memede emerek uyuyo beşikte değil..