cigdemm kizlar saclarimi neredeyse 1 haftadr tarayamadim ve suan birbiriyle kavga ediyolar 😣 nasil ayirabilirm bi fikri olan varmi 😗
DenizKizi cigdemm haha bende öyleyim bu aralar malesef😂 sac kremi sürüp tara yada argan yağı falan varsa saçlarını nemlendir yağla tara açılır.
Rabisss cigdemm kuruyken tara ama ıslakken hem çok kırılıyo hem iyice düğüm oluyo. Saç kremi ve saç açıcı sprey kullan açılır hemen.
Hazal cigdemm kesinlikle mavi su. Lohusalığım boyunca saçımı tarayamadım üstüne bir de saçıma paket attırdım iyce yıprandı açılmayı bırakın düğüm olmustu sonra saçlarımı kestirmeye gidince aldım kuaförümden 3 4 kere kullandım dustan sonra bi daha karısmadı zaten. Totex cosmetic hair conditioner spray adı 25 liraya aldm ben bi bakın isterseniz
cigdemm DenizKizi kullandm cnm onu ise yaramadi 😔 sinirleniyrm artik tararken dugum olan yerini kesiyorum 😄 kese kese sacim inceldi 😃 bide baya uzun saclarim simdi ugrasyrm 🙄
cigdemm Hazal bnde suan o haldeyim burda abartmadim ama durum vahim 🙄 sadece onunla mi yikicam canim ne kadar kullanmam gerekiyor bide markette varmi ben ilk defa duydum da 🙏
Hazal cigdemm kuaförlerden alman lazm canım felaketti benm saçlar dustan sonra sık saçına 3 4 fıs tara yeterli
Mervee98 cigdemm kuaförlerde fön suyu oluyo canım onlardan al çok rahat açarsın saçına sıkıp tarıyosun bende kuaförüm en iyi kurtarıcım ayrıca fön çekmeden önce sıkınca fön daha kalıcı oluyo
Mervee98 cigdemm kuaförde bulamazsan kozmetik yada kuaför malzemesi satan yerlerden bulabilirsin canım