bernnaa sekerportakalix hastaneden aldığın belgeyi iş yerine veriyorsun onlar işleme koyuyor zaten bide emzirme ve aile sosyal bakanlığından alınan yardım var adını unuttum 45 gün sonrasına yatıyor oda ama çok miktar değil 300 TL emzirmede 512 TL idi sanırım
Eslem123_ bernnaa ben başvuru yapamadım bı türlü hastaydım eşim de burda değil 33 günlük oldu kızım şimdi başvuru yapsam olur mu acaba
bernnaa sekerportakalix emzirme için SGK ya gideceksin zaten orda sor detaylı bilgi ve adres veriyorlar ama bulunduğun bölgeninkine gidiyorsun form dolduruyorsun PTT hesabına yatırıyorlar
bernnaa Eslem123_ olur olur yanlış hatırlamıyorsam 3-5 yıla kadar para duruyor almazsan devlete gidiyor
sosisvesalam sekerportakalix oraya gitmedende yapılabiliyor. Eşimin e devletinden giriş yapmıştık orada banka hesabı seçtirdi ve ertesi gün 500 tl yatırdılar. Kendi e devletimde yok çünkü sigortalı kişi yapmalı
sosisvesalam sekerportakalix doğum yardımı yazılıyor sanırım. Şu an aklıma gelmedi ama siz bir deneyin o şekilde
sosisvesalam sekerportakalix tam olarak ne yazmanız gerektiğini araştırıp bulabilirsiniz şu an hatırlayamadım ben ama e devletten yaptık 2 dk sürdü. Uğraşmak istemiyorsanız gidipte yapabilirsiniz
Senazz11 Doğum belgesini alıp sgk gidip başvuru yapmanız gerekiyor eşiniz de yapabilir sizin adiniz benim eşim yapmıştı ama çocuğun tc gerekliydi sanirim