Annem hastanede yatıyor oluyor ve yakın zamanda ameliyat olucak eşimle evden eşyalarimizi alıp annemin yanına gidecek oluyoruz tuvaletten sürekli su sesi geliyor eşim bak evde kimse yokmuş gibi sadece su sesi geliyor dedi ben uyandıktan sonra anladım yanımdaki kişinin eşim olmadığıni tam biz kapıdan çıkacakken klozetin kapağı hızli hızlı açılıp kapanıyor ve bir kalın sesle hööh sesi geliyor uyandıktan sonra çok güldüm bu höh sesine ve rüyamda baya korkutucuydu eşim o sesi duyduktan sonra korktum şimdi diyor ve tuvalete bakmaya gitmek istiyor ama tam içeri girecekken kapının orda karanlıkta bir yüz beliriyor ve gidin bu evden tehlikeli gidin diyor eşim de beni eve sokmaya çalışıyor süreler okuyarak uyandım daha sonra eski bir rüyamda ise biz eşim ve kızımla dışardan eve geliyoruz mutfaktan sesler gelmeye başlıyor eşim bağırıyor yeter artık çıkın ortaya diye ve mutfaktaki lavabonun içindeki tahta kaşık hareket etmeye başlıyor bunlar sadece rüya daha bir çok rüya ve gerçekte yaşantılarım var yasklasik bir buçuk yıldır bu evdeyim ve bu eve geldikten sonra başladı eski evimde böyle şeylere inanmazdım bile