havvamete 3 ay 29 günlük. Sürekli ağlıyor. Sırt üstü yattı mı kıyamet kopuyor sürekli kucakta gezmek istiyor. Kilolu da bir bebek 3. Ayda 7 kiloydu şu an ne oldu bilmiyorum ama. Meme reddi var uykuya direniyor. Uyurken etlerini koparıyoruö sanki öyle ağliyor. Kucağımda gezdiriyorum az oturayım diyorum oturmadan koltuğa yanaşınca kıyamet kopuyor. Kaç gün sürüyor bu illet. 15 gündür ben bende değilim 🥺🤷🏻♀️
ela3448 havvamete daha dur bacım sen bi 8. Aya gel 4. Ay atağını mumla arayacaksın şahsen ben mumla arıyorum 😀🤦🏼♀️
Ayfa1608 havvamete 3.5 aylıkken başladı bizim. 5 ay 5 günlük bitti. Allah yardımcın olsun bizimde çok zordu nefessiz kalana kadar ağlıyordu
havvamete aselparlaa biz de yapışık geziyoruz sürekli kucağımda gezmek istiyorum çişe gidiyorum arkamda kıyamet kopuyor. Nefessiz kalana kadar ağliyor. Sesi kısılıyo öyle ağliyor 🤷🏻♀️
topac havvamete illet deme bunu mumla arayanlar var , her zorlandığınızda aklınıza getirin siz onunla ilgilenirken her gece Rabbine yalvaran kadınlar var anne olmak için , herşey geçecek unutma en güzel şekilde yaşa özleyeceğiz bu günleri annesi
havvamete topac tabiki Rabbim kimseye aratmasın. Ama sonuçta bizde insanız. Bitik hissediyorum bazen kendimi ki yanlız da değiliz. Ne yemek ne temizlik saldım evi bebeğimleyim sürekli ama zorluyor elbet ileride özlenecek bu halleri ama bir yerde bizim vücut da iflas ediyor.
Tuche89 havvamete vurduğun yeri göster bende vurayım. Şuan sast 02.15 çok zor uyuttum.sürekli bızıldıyo. Ağlama krizine girdi.bende onunla birlikte…
Gmzcbt21 havvamete annelikte şikayet şükürsüzlükten değil insanlıktandır. Bende hanımefendinin dediği gibi çok bekledim bebeğimi tedaviyle kavuştum ama bazen bende şikayet ediyorum. Ve bu çok insanî bir durum. Neden doğurdum falan demiyoruz sonuçta. İyi ki doğurdum ama böyle bir sıkıntımız var diyoruz. Bu düşünce cok saçma geliyor bana. Çocuğu olsun diye dua eden kadınlar var onlardan biriydim Allah kimseye aratmasın inşallah. Ama anne oldum çok şükür Allah ayırmasın da zorluğunu da dile getirmeyecek miyim
havvamete Gmzcbt21 kesinlikle katılıyorum. Robot değiliz sonuçta. Çok bir şey beklemiyoruz da. Wc için yemek için vakit bulamamak günlerce duş alamamak psikolojik olarak yorgun hissetmek bunlar kolay değil o haldeyken aaa çocugu olmayanlar var sesimi çıkarmayayım diyemiyorum ben diyen varsa helal olsun. Çok şükür Rabbim evlat nasip etti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama sizin gibi sonradan çocuk sahibi olan da çok insan var siz şikayet edince şükürsüz mü oluyorsunuz. Zaten annelerin üstünde bir sürü baskı ve stres varken hemcinsimin bu şekilde konuşup daha da baskı yapması hiç hoş değil 🤷🏻♀️ sanmıyorum ki kendisi 1 sefer off dememiş olsun 🤷🏻♀️
belinay0316 Gmzcbt21 çok şükür rabbime benimde 13 sene sonra gelen bı kızım var 3 ay 20 günlük uç dört gündür ne yerdeyiz ne gökte yatırıyorum ağlıyor kaldiriyorim ağlıyor mama veriyorum ağlıyor uyutuyorm uyumuyor şikayet falan değil bizimki yoruluyoruz istiyoruz ki onlarda rahat mutlu bebek olsun şu ataklar mahvetti hem bizleri hem bebeklerimizi kimse kimsenin neler yaşadığını bilmeden yorum yapıyor 😏😏
havvamete mirayx ayy sebebini bilmiyorum inanmazdım atak falan bizim zamanımızda atak mı var derdim ama 4. Ay atağı tekme tokat saldırdı bana 😂
Gmzcbt21 havvamete çok abartılıyor herşey bence. Ben iyi bir anneyim bana göre bebeğimde mutlu bir bebek belli oluyor. Ama çok çok kutsallaştırılıyor. Evet anne olmak muazzam bir şey. sürekli böyle konuşarak çocuğu olmayan bir kadına daha çok baskı hissettiriyorlar çocuğu olupta ya yoruldum dayanamıyorum diye de kötü annesin sen diyorlar. En mükemmel anne o hanımefendi sorun yok benim açımdan. Ben dün akşam 3 gündür uyuyamadigim saçımı tarayamadigim için ağladım mesela kendime ayıracak 5 dakikam yok halime bak dedim eşime. Ben sukursuzum demek ki 😂
havvamete Melkkkk sarıl bacım ağlayalım 😂 meme reddi de var şu an memem açık bebem meme yerine uyku tutumunun kolunu emiyor 😂 neden meme emsin ki 😂
havvamete Bal38 15 gün iyiymiş 30 40 yazmiş biri yukarda Yaprak dökümü ali rıza bey gibi felç gerçirdim, 😂 sizin bebiş kaç aylık 5. Ay atağı da illet diyorlar doğru mu 🤷🏻♀️