bilginnn Kizlar merhaba 28 günlük bebeğim var ikidir farklı günlerde ağlama krizine girip kıpkırmızı oluyor sonrasında bı anda uykuya geçiş yapıyor az önce bayildi sandım ve hastaneye götürdük hiç böyle birşey duydunuzmu bilginiz var mi
btlkilic bilginnn aglarken kıpkırmızı oluyorsa gazı vardır muhtemelen yorgunluktam uyuyakalıyordur hastaneye götürmedim ama aglarken bitkin düşüp uyuyordu bol bol sarılın bebeğinize birde rahatlatıcı masaj yapın damla kullanabilirsiniz
Metoomom bilginnn benim bebeğimde aynı şekilde. Bir anda hiçbir şey yokken ağlama krizine girip uyuyakaliyor. Geçen gün banyj yaptırırken ağlama krizine girdi sonra bir anda boynu düştü. Allah korusun ama öldü zannettim. Elim ayağım titriedi bayılacak gibi oldum. Nefessiz kaldığı için morariyor bizim kalp deliğimiz olduğu için ağlatmamaya ekstra özen gösteriyorum ama bir anda oluyor
bilginnn Metoomom bende çok korktum bayıldı sandım çok şiddetli ağlayıp kıpkırmızı geçiyor sonra bı anda uyku modu
bilginnn Herşeyi yapıyorum gaz sıkıntımız var damla masaj hepsi ama ağlarken bı anda uyuyakalmaşı beni çok korkutuyor iki kere oldu
bilginnn bilginnn aynı şekilde vallahi hatta bugün kardiyoloji doktoruna götürdüm şükür birşey çıkmadı doktor da bı süreç duzelcek büyüyünce herşey normal dedi sizinki ne kadarlık