Mnkksercem Busragnr0 5 ay olmasına bi hafta kala başladım havuç püresiyle. Patates püresi balkabağı püresi karnabahar püresi diye devam ediyorum karıştırıp veriyorum ara ara. 5 ayı geçtik
Mignon-bebe8 Busragnr0 5 ay ,alerjik bebeğim olduğu için yoğurt veremedim kabak patates havuç diye başladık ama alerjik bebek olmasaydı yoğurt ile başlardım
Busragnr0 gurturk bizde suan 5 ayligiz bi yandan başla diyenler bı yandan bekle diyenler ne yapacağımı şaşırdım bende ılk olarak yogurtla başlamayı dusunuyorum hangı sütle mayalıyorsunuz acaba
gurturk Busragnr0 en iyisini doktorunuz bilir. Doktorunuza göre hareket edin bence. İlk zamanlar da çiğ süt alıyordum kaynatıp mayalıyordum şimdi bim in yarım sağlı sütü gelmiş 1 lt onunla mayalıyorum
Lalezlal 6.16 günlük kabak bal kabağı patates muz elma yoğurtla başladım ama aşırı gaz yaptı kestim şimdi ne yedirsem kabız oluyor yinede veriyorum alışması gerekiyor
Leylamoznur Busragnr0 canım 5 aylıkken zorunlu kilo almıyor ve mama yemiyordu biz direk başladık gibi oldu sabah kahvaltısı corba meyve saati corba yoğut mama şeklinde
annedemir Busragnr0 5,5 aylikken once 3 gun yogurt kuraliyla basladik. Sonra sebze ve meyveler belki 1-1,5 ay boyle gecti. Her besinde 3 gun kuralina uymadik alerjisi olmadigini fark ettigimiz icin.