Meyra64 Gizemmozcann biz başlamadık daha yarın doktoru tahlil yapıp öyle başlatacak ara da bişeyler verdim hepsine karşı koydu🤣 çok korkuyorum diliyle kaktırmaya çalışıyor sürekli
Meyra64 Gizemmozcann uyku düzeni nasıl bizim son zamanlarda gece uykusuna çok zorlanıyo uyuyamadım bugün 12 yi buldu
Gizemmozcann Meyra64 12 de uyusak bayram edeceğim 😀 uyku düzeni var ama saatler değiştiremiyorum gece üçte uyuyor öğlen uyanıyor.. erken kaldırsam günü burnundan getiriyor erken uyutmaya çalışsam uyumuyor artık ufaktan bilinçlendi ayvayı yedik gibi bi durum
Gzdvnada Gizemmozcann aynı şekilde benimde öyle 6 ay 2 günşük. Uyku düzeni yok gece 3te uyuyor ama 11e kadar uyuyor sonrasında.Nasıl yapacağız bilmiyorum.12de başladım bugün uyutmaya şimdi uyudu 9da da başlasam 2-3ü buluyor derin uyuması.Çok zorlanıyorum:(
Lalezlal Ek gıdaya geçişle beraber kabızlık Hergn l uyku düzeni değişiyor en önemlisi diş krizleri sürekli kucak isteme her şeyi ağzına sokma
Gizemmozcann Gzdvnada ben artık uyutmak için uğraşmıyorum uyutmaya odaklanınca uyumazsa insan daha çok yoruluyor oynuyoruz dans ediyoruz ne zaman yorulursa artık