yyasolii Kızlar benim kızım 2 ay 7 günlük bugün hiç uyumadı bende acaba atak haftasında mı diyr baktım internetten bi site atak haftası diyor diğer site 1 hafta var diyor nasıl oluyor bu iş
belinay0316 yyasolii bizde 4 aya yaklastik bizde oyleydik o ayda 8 hafta atağı bir hafta flaan sürmüştü bizimde şimdi 4 ay atağı mi basliyo mu anlayamiyorim sürekli ağlıyor dakikalarca sanki bişeye sinirlenmis gibi Allah’ım çok zor
ikiprensannesi0 yyasolii bence atak haftası bebekten bebeğe değişiyor benim bebeğim 2 ay 8 günlük 10 gündür çok sıkıntıda durmuyor ağlıyor kucakta kalmak istiyor uyumuyor baya zorladı beni atakta olunca direk anlıyorsunuz zaten 🥲
asdfgl Benimde kızım 2 ay 1 günlük akşamdan beri inat etti sallamayı bırakınca gözlerini açıyor saat 3:17 hâlâ savaş veriyorum
Patik belinay0316 bebeğim 3 ay 12 günlük. Harika haftalar uygulamasına göre 4. Ay atağının huysuzluğu başlamış, 33 gün kalmış huysuzluğun geçmesine 😂 yakınsa belki sizinki de diye yazayım dedim
belinay0316 Patik 3 ay 19 gunluguz bizde Allah’ım çok ağlıyo sebepsiz o sinirlerimi bozuyor inslalah bı an önce geçer de rahatlariz apartman boyu 😂😂🤐
ikiprensannesi0 belinay0316 sizinde 4. Ay atağı başlamış çok çok zor bir atak dönemi Allah’ım yardımcınız olsun
mervegun ikiprensannesi0 ikiprensannesi0 merhaba bizde 2 ay 9 günlüğüz sürekli ağlıyor uykuya direniyor uyutmakta çok zorluk çekiyorum uyurken ya beni emerdi ya mamasını içer uyurdu onu da yapmıyor eti kopmuş gibi ağlıyor 1 haftadır sizin ki düzeldi mi
belinay0316 ikiprensannesi0 ayy Allah hepimizin yardımcısı olsun uyurken ağlıyor uyanırken ağlıyor sanki canı acımış canı yanıyormus gibi