merveer96 32 günlük bebeğimi bugün reflü yatağına yatırdım allahtan bende uyumadım biraz telefona bakıyordum ki hem ağzından hem burnundan kustu. Farketmesem öyle seste çıkmadı uyuyor olsam allah göstermesin kaybedebilirdim. Besleyeli yarım saatten fazla olmuştu ve gazını çıkarmıştım şimdi uyumaya korkuyorum öneriniz var mı napabilirim bir daha yaşanmaması için.
Iremylcnkya07 merveer96 ya reflü yatağında böyle şeyler oluyomuş bir kere daha duydum bemce normwl yatırın sağına veya soluna arkasına da yastıkla destekle
ayybukemm06 merveer96 bu korku zamanla geçecek evvela bunu bil. Yan yatırma yastıkları var istersen onları kullan
eymenin_annesi34 merveer96 sırt üstü yatırmamalısın zaten yan pozisyonda yatmalı bi arkadaşta söylemiş zaten yan yatırma yastıkları var bende onlardan kullanmıştım çok iyi oluyor
Binnur_cam merveer96 çok geçmiş olsun.. Benim kızımda çok kusardı ağzından burnundan.. Normal beşikte hep yan yatırıp arkasını desteklerdim dönmesin diye… Zamanla o korku geçiyor bir süre sonra kustuğunda heh kus annecim rahatlarsın diyosun 🤣 Kızım 7 aylık olucak..
yokolmaz merveer96 reflü ytagina değilde ,norml bı şekilde hafif bı ystikla yan yatırın ,şimdi yastık kullanımı yasak diynler olcak ama ,emin olun yastgin alt tarfina destek verince raht ediyolar .
brsnhsm merveer96 reflü ystağındada yan yatış yastıkları var ben öyle kullandım hep. Yataktan olduğunu sanmıyorum ama yan yatırma minderleri önemli bence kullanılmalı
Aaaa1864 Kafasının şekline takılmayın lütfen zaten biraz büyüyüp dönmeye başlayınca düzeliyor yan yatırın reflü yatağının yanındaki yastıklardan da destek alabilirsiniz eğer bebeğiniz ağzından fışkırır şekilde kusmuyorsa o reflü değildir midesindeki fazlalığı atıyordur biz aldık ama fazla kullanmamıştık o yatağı
janemarple Yan yatış yastığı kullan o zaman dönemez tam yan yatırırsan, benim bebeğim kafasını hiç çevirmiyor koyduğum tarafta kalıyor ama tam yan yatırman lazım yoksa yine sırt üstü pozisyona gelebilir
Meriskus merveer96 benim kızım doğduğundsn beri kusar Beşiğinde yatırsmsm korkudan hep yanımds yatar Yan yatıır kafası yan olsun korkma tamammı
elif949494 merveer96 benimkinde de öyle oluyor hemde sürekli oluyor bu aralar uykusuda duldi gibi geceleri uyumaya başladı yanımda yan yatırıyorum korkudan
Papatya14 merveer96 sürekli yan yatır bı sağ bı sola emzik emiyoss uyuynca emziği ağzından alın hicuyurken sırt üstü yatirmayin yan yatarken kussa bile boğazına kaçmaz yan yatirinca sırtına yastık koyun sırt üstü dönmesin diye