Ebrubulut Kızlar 9 aylık yürüyen bebekleriniz varmı benim etrafımda bı kaç kişi var emeklemeden direk 9 aylık yürüyen benim oğlumda şuanda 7 buçuk aylık uzun zamandır koltuktan tutunup yürüyor bazen saniyelik ayakta duruyo emeklemiyor sizce ne zaman yürür
Artemiss_ Ebrubulut her çocuğun gelişimi farklı bence kıyas yaparak kendinizi strese sokmayın. Çocuğum neden dönmüyor diye 2 gün ağlamış bir anne olarak söylüyorum zamanı gelince öyle bi yapıyorlar ki anlamak zor. İsterse 1 yaşında yürüsün isterse de 9 ay yani ne fark eder sağlıklı olsunlar da
Ebrubulut Artemiss_ tabiki öyle sadece benim oğlum kucağa alıştı ve sürekli kucakta yerde 5 dk oturmaz ve kiloluda bir bebek olduğundan çok zorlanıyorum o yüzden bir an önce yürüsün istiyorum yürümeye hevesli emeklemiyor emeklemeyede caba göstermiyor bu yüzden yani
Elf_moms Artemiss_ şuan bende aynı durumdayım.program şuan bebeginiz dönmeye başlamıştır diyor ama dönme falan yok daha uzulmuyor değilim açıkçası
Artemiss_ Ebrubulut olsun her an kıymetli benim oğlumda sürekli kucakta bir gün gelmeyecekler bile zaten 🥲🥲😂😂
Artemiss_ Elf_moms hiç endişe etmeyin bu uygulama ortalama olarak hazırlamış bazı bebeler degısık ben de çok zorlandım o süreç ama akıllandım anı yaşıyoruz geçiyoruz 10 aylık mesela bir tek dişi yok yürümüyor emekliyor tay tay az duruyor tamam bununla mutlu olup yetincwz yapacak bir şey yok. O kadar çok zor durumda hasta bebekler var ki bugünümüze şükür demek lazım Allah tüm bebeklere sağlık sıhhat versin ❤️