Momofleos Kızlar oğlum yürümeye başladı artık. Bu ay sonunda 17 aylık olacak ilk adım ayakkabısı almak istiyoruz ortopedik olanından. Nelere dikkat etmeliyiz çok pahalı olmayan önerebileceğiniz bir ayakkabı var mı?
Irmakmelegim Momofleos valla en iyi ilk adım ayakkabis vicco diyebilirim kziim hala vicco kullanıyorum 27 aylık şimdi bot alicam yine vicco
enercisizkaldimanne Momofleos vicco kesinlikle 🌸 ama ben o yürüme ayakkabısı olan modelden almadım hiç beğenmiyorum. Normal spor ayakkabısı şeklinde olandan aldım çok memnun kaldım şimdi 2. Bebem giyecek😘
Momofleos enercisizkaldimanne vicco bakayım o zaman, peki ilk adım olarak almak şart mı yoksa normal ayakkabı şeklinde olur mu ilk ayakkabı 🙈
Momofleos Lolik bot ve spor ayakkabı arası bir şey bakıyorum aslında bulabilirsem. Ama işte illa ilk adım ayakkabısı olarak mı almak şart yoksa normal ayakkabı şeklinde olur mu bilgim yok 🙄
enercisizkaldimanne Momofleos ben bundan almıştım zaten o ilk adım ayakkabısı olanların tipleri bi değişik hiç sevmem, beğenmiyorum diye bundan aldım😂 çokta rahat etti oğlum
enercisizkaldimanne Momofleos vicco mağazasından aldım baya modelleri falan incelemiştim, esnekliği falan gayet ideal oluyor bence şart değil düz taban falan gibi farklı durumlar yoksa 🥰
Ececiiim Momofleos yeni yürüyen bebekler için ilk etapta bileği kavrayan tam ortopedik ilk adım ayakkabısı giyilmeli. Bebeğinizin ayak sağlığı için böyle tercih edin bence.
Lolik Momofleos Momofleos vicco paw bot aldık sizin gibi bir şey bakıyordum , yumuşak deri ve yüksek bilek ama spor ayakkabı rahatlığında 500₺ civarı
Momofleos Lolik evet bu tarz bişey bakıyorum aynen be spor ne de çok botumsu. Ay çok teşekkür ederim araştırayım bunu ☺️
Duygu29 Momofleos kesinlikle vicco marka çok iyi ilk adım ayakkabıları yumoş yumoş. Hiç zorlanmadı bebeğim
Feyzosumunannesi Momofleos 12 aylıkken vicco aldım 19 numara şuan 18 aylık küçük geliyor tekrardan vicco alacagiz