emektar Merhaba arkadaşlar 6 günlük olduk 3 gündür pişiğimiz var. Bepantol ve sudokrem kullanıyoruz birazda mantol kullandık ama henüz geçmedi sizlerin pişik durumu kaç günde geçti yoksa başka bir bez alıcam şuan sleepy kullanıyorum
joyfulmom emektar pişik olduk deyince sizinde olduğunuzu düşündüm :) suyla yıkayıp Hametan Bepanthol kullanırsaniz geçer
Qunqnir Islak mendille silmeyin, poposunu yıkayıp kurulayıp birazcık havalandırarak kapatın. Ben Zeytinysğı da sürüyorum sürdüğünüz kremlere ek olarak
sevimailesi Qunqnir kesinlikle katılıyorum ıslak mendil çocuklara kullanmayın lütfen ne kadar iyisini alırsanız alın ıslak mendiller pişik yapar bez pişik yapar diye bir şey yok ıslak mendil yapar içindeki içerikler yapıyor yıkayarak kullanalım lütfen
joyfulmom emektar ama 6 gunlukmus.🥲 Ben 6 ay diye okumuşum. Suyla yıkamak zor olur ıslak mendili ılık suya tutup sıkın bebekler için olsa bile öyle yapın yada bebekler için pamuklar oluyor ismini şuan hatırlayamadım. Eğer hiç geçmez ise sağlık ocağına bir götürün sorun. Bezden de olabilir. Daha çok minik naçizane tavsiyem zeytinyağı denemeyin
sgs Slepyy benim bebeğimde de pişik yaptı. Bepanthol ve zeytinyağı sürerek ve bezimizi değiştik geçti çok şükür
Hatceht Desitin pişik kremi mor olan o da çabuk toparlar bir de bezi değiştirmeyi deneyin. Bez kaynaklı da olabiliyor çünkü