gzmdasss Kızlar bazı doktorlar diş çürüklerime ve yamuk diş çıkmasına sebep olacağını söylüyor kullananlar veya bu sebepten kullanmayanlar var mı?
Alyaece1 gzmdasss ben ilk kızıma kullandım buzdolabında duruyordu soğuk olarak uyguluyordum Şuan 7 yaşında çokta güzel dişleri tek çürük bile yok gayette sıralı çıktılar
-Kuzika- Zeytinyağ ve karanfil var icinde disi curutecek veya yamuk cikmasina neden olacak birsey yokki. Instagramda bir dis hekimide kendi kizina uyguluyordu onu bende ordan gördüm ama bir ebede karanfilin bebeklerin agzini yakacagini söyledi
gzmdasss -Kuzika- bazen diş ağrısı olduğunda bende ağzımda tutuyordum hafiften yakma ve uyuşukluk yapıyordu bence o yüzden yakıyordur problem değil acı biber yakması değil sonuçta😁 Bana görede diş çürüklüğüne ya da yamukluğuna sebep olan birşey yok ama yinede bir iki doktordan duyunca sizlere sormak istedim
-Kuzika- gzmdasss valla karanfilin enfeksiyonu temizledigide biliniyor bence yamukluk zaten mümkün degilde çürük olacaginada ihtimal vermiyorum