Senanur_ZynpAlya Kızım 3 aylık ve saçının ön kısmı konak olmuş bunun için hangi marka bebe yağını kullanmalıyım ?
Havvank Senanur_ZynpAlya zeytinyağını benmari usulü eritin hafif ılısın başına güzelce sürüp şapka takın 15dk bwkletin ince tarakla geri doğru tarayıp güzelce durulayın tertemiz oluyor. Sampuan ne kullanıyorsunuz genelde şampuan yapar
Lala9358 Senanur_ZynpAlya bebek yagi degilde hakiki dogal zeytinyag ile karbonati karistirin cok kati olmayan bi macun kivamina getirin bebeginizin sacina surun banyo yaptirmadan 1 2 saat once surmeniz yeterli banyodan sonra bebek taragiyla bastirmadan hafifce tarayin hepsi cikicaktir ama bu islemi her gun yapmayin hafta 2 kere yapin yeterli
Yusufunannesii Senanur_ZynpAlya dalin kullanmayın temiz içerikli şampuanlr kullanın biobaby almıştım bende 4 5 yıkamada geçti
Havvank Senanur_ZynpAlya dalin yapıyor konak. Sebamed veya mustela olursa daha iyi olur. Zeytinyağını bende marketten alıyorum bebeyağındansa daha doğal oluyor
Sevim07 Ya gerek.yok herhangi bir bebek yağı al.sur bekle sonra bu tırtıklı fırça ile tara gece r bizde öyle oldu 2 kere direk geçti . Biraz beklet yagi ve tara sonra banyo
OmerAda Ben şampuandan olduğunu sanmıyorum johnsonsbaby kullanıyorum ben oğlumda hiç olmadı ama kızım da var
Alpada Bebeğin başını hafif suyla ıslatın duştan önce ve karbonat sürün bi 10 dk bekletin ince tarakla saçların çıkış yönünün tersine tarayın duş aldırın tertemiz oluyor. Ben zeytinyağının konağı artırdığını duymuştum ve denemedm karbonatla geçmişti
GamzeAkova Senanur_ZynpAlya evde nurse harves bebek yagi vardı surdum taradim gecti. Organik old. Icin tercih etmistim