Beren2323 Kızım iki gündür çok huzursuz burnu hırıldıyor bugünde akmaya başladım ne yapabilirim hangi ilaç ne kadar vermeliyim
Mree Beren2323 doktorunuza görünmeli onun vereceği ilaçları kullanmalısınız. Burda söylenilen ilaçlar belki çocuğunuza zarar verebilir
ayseee_ Beren2323 corbalarına ve yoğurduna sarımsak katabilirsiniz tam bir şifa,ilaç içinde tabikii doktor karar vermeli ne ve ne kadar
hepsineyeterim Beren2323 8 aylik bebegim hic nefes alamiyor ateş vs yok hastaneye götürmedim acaba götürsem mi diye düşünüyorum bebekler hasta olmami gerçekten çok zor oluyor anam ağladı resmen
Hnm Biz hırıltılı nefese ve burun akıntısına nebulizatör ile çözüm bulmuştuk serum suyu ile nefes açmaya çok yardımcı oluyor
Nil614kara Hnm Hangi marka kullanıyorsunuz acaba sessiz olanlardan mı birde bende almayı düşünüyorumda birde öksürüğe iyi gelirmi acaba ?
Hnm Nil614kara Eczacımızdan almıştık şu an marka hatırlamıyorum ama kullanımı aşırı sessiz hatta uykuda bile verdiğim oluyor rahatlıyor bizde öksürük burun akıntısı ve hırıltı vardı ilaçsız çok şükür iki günde toparlamıştık