-Sare32- 6 aylık bebeğim kız yeni yeni artık yatakta kıpır kıpır uyurken bile durmuyor siz de nasıl anormal bi durum mu merak ettim dönüyor ayaklarını koyduğum yere bi bakıyorum kafası gelmiş gece yapıyor gündüz uykusunda pek kıpırdamıyor
-Sare32- -Sare32- önceden reflü yatağı vardı kenarlarında korumaları falan şimdi sığmıyor kaldırdım bı sefer de gece çok hareketli
Ozgebrar2019 -Sare32- Kızım şuan 4 yaşında yaklaşık 3 yaşına kadar çok hareketli uyurdu bu sene normal uyuyor. Oğlumda 1 yaşında oda dört dönüyor beşikte 🤭 Ama 6 aydan sonra kendilerini koruyorlar yüz üstü gelse bile korkmayın. Sadece sık sık üzerini örtmek zorundasınız üşümesin diye veya uyku tulumu ile yatırabilirsiniz
Betulca -Sare32- oğlum yarın tam 5 aylık olacak. Birlikte yatıyoruz sabaha kadar yuvarlanıyor uykusunda 😭döne döne bana geliyor sonra döne döne gidiyor şaşkınım bende 😂
Marbling35 -Sare32- malesef o yuzden yer yatagina tasindik 15 aylik hala ayagimin dibinde buluyorum geceleri🤭
-Sare32- yabadabaduu tam uykuya dalıyorum beşikte sallanır ya bakıyorum burnunun üstüne mi kapanmış diye yok artık beşiğin sallama seyini çıkarıcam korktum da ilk bebeğim acaba herkes mi böyle diye yazdım buraya