Tuceeee Bayanlar kreş için fiyatlar hangi aralıkta.Bir kreş ile görüştüm sabah 7:30 da açılıyor. Akşam 5 e kadar? 3 öğün yemek vs var.Sizin oralarda fiyat nedirHiç bir bilgim yok bilgi verirmisiniz? (Antepteyiz)
Irmakmelegim Tuceeee valla bursada yaşıyorum bursanin en iyi anaokullarindan biri 27.5 ayligiz nerdeyse aylık 15 bin 3 öğün yemek yuzme jimnastik yoga müzik İngilizce sanatsal eğitim hersey var yemekleri bile kendileri yapıyorlar diyebilirim hazır paketli gida yok hiç bir şekilde yok
Marianne Tuceeee sabah 8 akşam 17.00 kadar, en geç 18.30 kadar kalabilir. Servis, yemek, eğitim dahil 9500 tl. Mersin’in ilçesindeyiz. Jimnastik, müzik, satranç, İngilizce, Rusça dersleri de var.
MeteNaz Tuceeee 34 aylık oğlum yarım gün vereyim dedim 1 aydır hastalıktan kurtulamıyoruz evet kreş demek zaten hastalık demek ama eğer hala derdini anlatamıyorsa bence bekleyin derim. Sümkürmeyi tükürmeyi bilmiyorsa özellikle. Çünkü hastalanınca bu özellikler yoksa daha zor geçiyor bizimki hala bilmiyor ne alakası var demeyin bu küçük şeyler bile okula gidip gitmemesini belirleyebiliyormuş. ben böyle tecrübe ettim. bende almayı düşünüyorum. Yarım gün 3250 tam gün de 5500 tl.
hilalhsnygt Irmakmelegim Ben de bursadayım da hangi okul olduğunu da paylaşabilir misiniz sakıncası yoksa bize de bilgi olsun 😊
Pikniktupumuo Benim oğlum emekte minik mucitlere gidiyor. 2 yılımız orda. Sabah 7.30 ama genelde açılması 40-45 buluyor, akşam 17.30 da alıyoruz. Eski ogrenci olduğu için yilbasina kadar 6.000 sonrasında artacak.
twinshomedesing Afyondayım ikizlerim var 8500 e gidiyor ikisi cocuk başı 4250 TL üç öğün yemeği var. Sabah 7:30 aksam 18:00 ama ben 9 da bırakıp 5 te alıyorum o kadar erken bırakma ve geç alma taraftarı değilim açıkçası. Memnunuz 31 aylığız 28 aylıkken başlamıştık kreşe.