biradamavisi semma007 beslenme şekline de bağlı. Emen bebek daha sık uyanır. Mama içen o kadar sık uyanmaz. Oğlum 1 defa falan kalkardı. Diş hastalık durumunda defalarca uyandığı olur da normalde 1 defa.
hayriye965_ Kızımı memeden kesmeden önce çok sık uyanırdı kestikten sonra gece bir defa yada hiç uyanmaz sabaha kadar 16 aylık
Anneemm1611 semma007 ben kızımı gece uykusuna 12 gibi yatırıyorum sabah 5-6 arası uyanıyo sonra da 8-9 gbi ama arada değişebiliyor bu saatler bazen daha sık uyandığı da oluyo tabi 12 ye kadar tine salonda uyutuyoruz 9-10 gibi 1-2 saat uyuyo sonra saat ortalama 12 de gece uykusuna geçiyoruz uykusu derinleşiyo 12 den önceki uykusu derin değil hemen uyanıyo mesela 10:30 da uyudu diyelim 12 ye kadar uyursa daha da uyanmaz o uyurken ben emzirir yatağına bırakırım bu arada benim bebeğim. Şuan 3.5 aylık
Aycan25 Anneemm1611 ay benim oglan da oyle bende saniyorum sadece benimki oyle aksam 10 da yatiyor aha diyorum uyudu bende hazirlaniyorum yatmaya hemen kalkiyor sonra 12 1 gibi uyuyor sabah 9 gibi kalkiyor
onaltihaziran23 semma007 bennnn şuan beş aylık olduk doğduğundan kirkimiz çıktığından beri çok şükür deliksiz uyuruz hatta bazen bebeğimin gece 12 de yatıp sabah 12 de kalktığını bilirim 😀
Sunseet Uykularharamolduu 1 yaşında mamayla besleniyor ama gazdan çığlık kıyamet uyanıyor yenidoğan gibi… Sezeryan bebeği olduğu için mi bilemiyorum çok gazlı. Biberondan kaynaklı da olabilir, mamayla da alakalı olabilir. Bir çok etken var. 3-4 gibi kesin gazdan kalkar. 6-7 de açlıktan kalkar. Keşke gazdan uyanmak yerine, anne sütü alsaydı da onun için uyansaydı
Mommyteo semma007 evet haklısın uyuyan çocuk var. Uykusuz çocuk çok zor allah yardımcınız olsun , çok şükür oğlumda uyku sorunu yaşamadık mamasını yer uyurdu bebekken şimdi 2,5 yaşında nadir bazen uyanıyor rüyasında bişi görüp yada bezi sızdırırsa kız bebek bekliyorum hamileliği zor geçiyor diğerinin zıttı tam beslenme uykuda Zıttı olursa yandım
ugurbocegi03 semma007 ben gece 11 de yatırıyorum ve sabah 6 da uyanıyor sadece gece 1 defa 3 4 gibi emziriyorum daha sonra uyuyor ama guzduzleri de hep uyanık kalıyor uyutamiyorum asla
Akrepkadini ArvenMom sisteminiz nasıldı bende istiyorum vermek piş pat ile uyutuyorum kucağımda bazen de beşiğinde
ArvenMom Akrepkadini çok küçükken alıştı 20 günlüktü altını alıp besleyip beşiğine yatırdığım da kendi kendine uyumaya bırakıyordum o şekilde alıştı hala öyle bu biraz bebekle de ilgili kızım sakin bir bebek en büyük sebebi bu ekstra yaptığım birşey yok yani her annenin yaptığını yapıyorum sadece çok küçükken yapmaya alıştırdım sallamadım ne ayakta ne kucakta nede beşiğinde sallama ayarı kapalı hiç açmadım
Leylamoznur semma007 var valla eşimin kuzeni kızımla arasında 2 ay var 7 de yatıyo sabah 6 bucuğa kadar
MyQeen Benim kızım şuan 7 aylık gece 11 gibi bir uyuyor tabi arada bir sağ olsun sürekli kalkıyor ama uyudumu tam uyuyor sabah 6 da mamaya sonra uyuyor 12 de kalkıyor
kahvekokusuu semma007 benimki hic uyanmiyordu çünkü hic uyumuyordu🤭 11 ayina kadar aksam8 gibi baslayip gece 3-4 e kadar ağlardı sonra da öğlene kadar uyur uyanmazdik ,🥰 aglamalari gectikten sonra da hiç uyanmadan uyuyordu bu sayede 1 yaşında da odasini ayırdık
Hazallll semma007 kizim 8 aylik olana kadar geceleri full yatiyodu hic kalktigini hatirlamam suan 2 kere kalkiyor atak dis emekleme dis dunya derken karisti baya
Susamtanesimoms semma007 çok şükür hastalık, diş vs olmadığı sürece uyur, arada bi su içmeye kalkar, ve beni kontrol eder uyku arasında anne diye seslenir, burdayım annecim derim geri uyur, 16 aylık olacağız 🐣
birazquality semma007 genelde emen bebekler daha sık uyanıyor sanırım uyandıklarında geri uykuya dalamıyorlar meme olmadan ama memeyi kestikten sonra gece hiç uyanmıyorlarmış diye söyledi bir çok kişi ama çocuktan çocuğa da değişiyor işte🥲
Maviim semma007 Bende sezaryen oldum. Evet kolik değildi bebeğim canım hiç öyle ağladığını huysuzlandığını bilmem beşiğine koydum mu uyuyo doğduğundan beri