milletsanaseymiolacak Kızlar bebeğim 18. ayı bitiyor. 2 yaş dikkat ve etkinlik setleri icin daha küçük mü ya alan var mı dikkatini çekiyor mu?💐
3yasakadarsifirekran milletsanaseymiolacak 20 aylıktan beri yapıyoruz ilk zamanlar sadece resimlerine baktık , kendi haline bıraktım şimdi 23 aylığız bilinçli bir şekilde yapıyor
KeremikoMoM_ milletsanaseymiolacak bence değil biz aldık arada bakıyoruz tabii zor geliyor ama yaptıkça da alışıyor 😊
Doga0812 3yasakadarsifirekran kız benim oğluma da 21 ayda aldım 23 aylık yapamiyo ciziyo kafasına göre nasıl yaptirdiniz
3yasakadarsifirekran Doga0812 Şu seti yapıyoruz biz bunu bence sizin çocuğunuz yapabilir genelde eşleştirme var
Alerjikrinit milletsanaseymiolacak ben almıştım 18 aylıkken pek anlamadı ama sıan 21 aylık gayet iyi yapar ve unutmuştum onu bu postu görünce aklıma geldi
Meltemingo milletsanaseymiolacak 18 ay kucuk canim ben 22 aylikken falan almistim ilk basta sayfalardaki resimlere baktik ettik etkinlgi tam yapnca skliyodu smdi 25 ayligiz yeni yeni yapio hosuna gdiyo gunde bi kitaptan Max 2 sayfa etknlk yapiyoruz snrası skıyo 😀😀😀 ama yaptkca alsiyor etkinlgi yaptrmasan bile kitaptaki gorselleri gosterip isimlerini soyleyeblrsin