pnrakbulglsy Kızlar bebeğim 52 günlük sürekli kucak istiyo gündüz uyutup yerine koyduğumda hemen ağlamaya başlıyo gece daha sakin kucaksız durabiliyo ama gündüz beni mahvediyo bitmiş vaziyetteyim. Ne yapabilirim lütfen bana öneri verin kafayı yicem artık
AEgemm pnrakbulglsy köyü bir şey olarak düşünmeyin lütfen onun sizden başka tanıdığı kimse yok kendisini güvende hissetmek istiyor benim oğlum da öyle kucağımda saatlerce uyur yerine koysam uyanır ne zamana kadar kucağımızda duracaklar ki sling alabilirsiniz çok zorlanıyorsanız
BBurcuuu pnrakbulglsy yaa daha minnacık ne güzel Zaman çok hızlı geçiyor Seni kokunu istiyor annesi yalnız kalmak istemiyor
Snglkargc_0107 pnrakbulglsy şu an en çok istediği şey kucağınıza 4. aydan sonra kucakta da sıkılıyo merak etmeyin ben şu an kucağımda göğsümde omzumda uyuttugum günleri özlüyorum öyle söyleyeyim 😊
sumhanim pnrakbulglsy aynı durumdayız. Geceleri yatağında uyuyor ama gündüzleri hep kucakta uyumak ve öyle kalmak istiyor
pnrakbulglsy AEgemm çok çok haklısınız ama bazen o kadar yorucu oluyo ki psikolojik olarak çökmüş gibi hissediyorum. Uyanık olduğunda sürekli kucakta olmak istiyo yoksa hemen ağlıyo uyanık olduğu vakti keyifli geçirmek istiyorum etkinlik yapmak falan ama pek mümkün olmuyo
gurbetteanne10 pnrakbulglsy etkinlik için daha çok küçük strese girmeyin bu kadar zamanla herşey daha kolaylaşıyor
sumhanim Yaklaşık 6 aylıkken yatağında uyumaya başladı Yani en azından kucağımda uyutup yatağına yatırdığımda uyanmıyordu
sallyt pnrakbulglsy çingen beşiği diye bişey varmış ondan aldık bizi çok rahatlattı keşke daha erken alsaymışız 3 aylık olmak üzereyiz