Aslnakn Merhaba kızlar oğlum 2 ay 7 günlük gece çok güzel uyuyor ama gündüz toplasan 1 saat uyumuyor sizlerde de durum böyle mi nasıl başa çıkıyorsunuz sallıyorum uyuyor sallamayı bıraktığım an geri uyanıyor
glsm228_ Aslnakn benim bebeğim de aynı şekilde uyumuyor gündüzleri. 2 ay 7 günlük benimki de. Memede uyuyur. Beşiğine bıraktığım zaman 5 dakika sonra kalkıyor. Bir sabah yarım saat falan uyudu beşiğinde
robinn Aslnakn a kukaka ayy valla bende şuan yine uyutmaya çalışıyorum ya memede uyuyor ya omzumda ama sürekli ayakta gezmek istiyor sadece emzirirken oturabiliyorum gazı vardır diyorlar ama hiç sanmıyorum gazı olan bebek ayaktada ağlar
Aslnakn Minnosum23 vallahi aynııı uzanmak asla istemiyor hep oturur pozisyonda veya kucakta etrafı izlemek istiyor
kukaka Biz de iki aylığız sırf bu yüzden girdim şuan foruma. 30 dakikalık 40 dakikalık 4-5 uyku yaptırabiliyorum gündüz. O da ya meme ağzında, ya slingte, ya kucakta, ya ayakta. Ne yapıyorsunuz nasıl düzene gireceğiz?
Aslnakn kukaka vallahi yarın doktora götüreceğim artık çünkü hiç uyumuyor sallamayı bıraktığım an gözlerini dikiyor