ozgeklyc bebeğim 2 aylık ama gündüz uykusu yok denecek kadar az sürekli sallanmak istiyor sallamayı bırakınca uyanıyor. Uykusu da var ağlıyor sürekli huysuz normal mi ne yapmam lazım benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acil öneri!!!
nazardkay ozgeklyc Merhaba eski gönderilerde araştırdım aynı durumdayim bıraktığım an uyanıyor kolları ayakları oynuyor uyurken de 🥺 1 hafta sonra 4 aylık olacak. Sizinki geçti mi acaba ?
efesmommm ozgeklyc ozgeklyc merhaba benim oğlumda öyleydi bende sürekli kucağımda tutuyordum emin olun kucağa alışmıyorlar bu dönem. Sizin kokunuza sıcaklığınıza ihtiyaç duyuyor demekki kendini öyle güvende hissediyor. Çok yorucu ve yıpratıcı bi süreç haklısınız ben kundak yaparak uyutuyordum kucağımda bi süre tutuyordum sonra yatağa yatırıp elimi hemen göğsünün üstüne koyuyordum çook hafif bastırıyordum sadece elimi hissetmesi için o şekilde fayda görmüştüm. Geçici bi süreç ama merak etmeyin en kötü memede sakinleşip uyumasını sağlayın çok huysuzlandığında. Yorulup memeyi bırakınca yatağa alın ama mutlaka kundak deneyin yeni doğanlarda çok farkettiriyor uykuda🤗
marsuk nazardkay canım gaz masajı yap bol bol eğer yatarken çırpınıyorsa. Ve dönmeye başlayana kadar kundak yap kundağın bayağı faydası oluyor. Gaz masajı da çırpınmayı çok azaltıyor çünkü gazı olduğu için aslında o çırpınmalar.