biryenikisi Arkadaşlar bizim evde üçü bir arada tarzında çözünebilir kahve çok tüketiliyor, özellikle eşim çok sever. Boykot sebebiyle nescafe almamaya karar verdik . Sizin tavsiye edebileceğiniz iyi bir yerli markası var mıdır acaba ?
Ogulluana biryenikisi çözünür kahveler zararlı hiç içmeyin daha iyi onun yerine filtre veya Türk kahvesi için bence
biryenikisi Selimikomom teşekkür ederim, 101in denedik ama hiç hoşumuza gitmedi bide Bimden deneyelim bakalım 🌸
Limonn biryenikisi damla sakizlisini cok seviyorum ben yıllardır içerim su an indirimde hatta trendyolda falan daha da uygun fiyatı
biryenikisi Ogulluana ben zaten Türk kahvesi içiyorum ama eşim bu kahveleri tercih ediyor. Teşekkür ederim 🌸
biryenikisi girl_mother evet hiç aklıma gelmemişti, bu markanın Türk kahvesi de çok iyi. Teşekkür ederim 🌸
girl_mother biryenikisi filistin ürünlerini askıya aldı sosyal medyada boykot ediyor trent yolu cidden bende baktım satışları durdurmustu bende hesabımı sildim
Birprenscik biryenikisi mahbuba var eşim de Nescafe tarzı kahveleri bir içiyor başka da içmiyor bidonla satılıyor içinde 36 tane var birde kupası var alınca baya gidiyor 😊