HappyHazar Kızlar kan damlasına başladık. Doktorumuz Ferrum yazdı fakat tadını bebeğim beğenmedi. Burdan araştırdığım kadarıyla içeriğide temiz değilmiş önereceğiniz içeriği temiz olan, kabızlık yapmayan kan damlası var mı?
tomvejerry HappyHazar ferrumu bizede verdi doktor bebeğime vermeden ben baktım tadına kokusu resmen gün boyunca boğazımdan gitmedi hiç vermedim şuan ocean microfer kullanıyoruz
Ayfa1608 HappyHazar ocean kullanıyorduk seviyordu ama kansızlık çıktı biraz doktorumuz ferrum verdi bizede. Yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz. Ocean deneyebilirsiniz. Ben verdikçe arkasını istiyordu bebeğim😅
catgirlmoms HappyHazar Herkes ocean microfer yazmış ama temiz içerikli değil maalesef. Ocean ın d vitamini temiz ama microfer için tam bilgi net değil . Newvit , bestiron ikisinden birisini alabilirsiniz . Ben de bilmeden ocean kullandım uzun süre .
Busraaelaa Bestiron damla kullanabilirsiniz içeriği temiz doktorumuz önermişti tadı da güzel seviyor benim kızım daha öncede ocean microfer kullanıyordum oda güzeldi hiç sıkıntı yaşamadık şükür
Busraaelaa HappyHazar 10 aylık 16 damla veriyorum 🥰6 aydan sonra sanırım bu şekilde kullanılıyormuş önce kilosu kadar kullanıyorduk şuan bizimkinde kansızlık var şuruba geçtik sabah akşam birer tatlı kaşığı veriyorum
Busraaelaa catgirlmoms aynen öyle katılıuorum bende dediğiniz gibi önce baska doktor ocean demişti onu kullanıuorduk sıkıntı yoktu ama içeriği temiz değilmiş şimdi ki doktorumuza ilk gittiğimizde bestiron daha temiz dedi bayadır onu kullanıyoruz 🥰
HappyHazar Busraaelaa tadı nasıl peki bestironun beğendimi bebeğiniz ferrum sanki acı gibi geldi bana biraz