ikiprensannesi53_ Nasılsıniz😊 nasıl gidiyor annelik aşıyı oldunuz mu ilk cocugumdan hatırladığım kadarıyla bacaktan yapılıyordu dimi 🤔
HappyHazar ikiprensannesi53_ evet bacaktan.aşımızı olduk, yaramazlığa devam))) sürekli kucak istemelermi dersin, tuttuğunu ağzına götürmemi dersin, huysuzluk mu, atak mı dersin ner ararsan var, dişleri çok kaşınıyor bu arada? Sizin dişler ne durumda?
ikiprensannesi53_ HappyHazar sürekli el agizda bunu gören kişilerde bu çocuk aç doymamış diyorlar halbuki dişini kasıyor haberleri yok bizimde asimiz yarin olacak henüz dönmeye başlamadık siz donmeye başladınız mı
HappyHazar ikiprensannesi53_ hayır canım açlıktan değil kesinlikle zaten bütün bebekler yapıyor bunu.Bu programda da diyor elini ağzına götürür sürekli ona engel olmayın diyor. Yani benim bebek yerde pek durmak istemiyor max 10 dk oyalayabiliyorum onda da yüzün koydummy azcık yan dönebiliyor tamamen sırtüstü dönmüyor ama
HappyHazar ikiprensannesi53_ aşıda 2.dozu olduğu için sanırım hiç huysuzluk yapmadı. İlk dozunda baya huysuzluk yapmıştı hatta ateşi falan çıkmıştı ama bu sefer normaldi
ikiprensannesi53_ HappyHazar benim bebek donemiyor ya ilk oğlum 2 veya 3 aylık miydi neydi sol sağ dönebiliyordu bunda endiselendim
HappyHazar ikiprensannesi53_ endişelenme cnm her bebeğin gelişimi farklıdır. Gün içinde yerde halının üzerine battaniye falan sererek geniş alanda koymaya çalış çünkü yataklar beşikler falan dar geliyor onlara
HappyHazar ikiprensannesi53_ sürekli kucakta dar alanda koyduğumuz sürece onlar nasıl dönmeye başlasın dimi. Mesela ben park yatağına koyuyorum hiç dönemiyor ama yere halının üzerine bıraktımmı yavaş yavaş dönmeye çalışıyor. Geniş alan çok önemli cnm bi dene 4 aylık çok erken değil 2 ay sonra emeklemeye başlaması gerekiyor
ikiprensannesi53_ HappyHazar bu ikinci anneligim canım acemi anne değilim dönen her yerde döner benim ilk oğlum koltukta alıştı dönmeyi Bi kere koltuğun yanına yastık koyup tuvalete gitmiştim döndüğümde düştüğünü gördüğüm zaman yere koydum ayrıca ben kendim yere yattığımda bile sırtım vücudum ağrıyor küçücük bebege niye bu ağrıyı yasatayim ki yere çok sert Bi alan sonuçta kendi yatağıma koyarım orda da alışır
HappyHazar ikiprensannesi53_ anladım cnm yatağın üstü işte biraz tehlikeli olduğu için söylemiştim, yer dediğim direk zemin üzerine değil tabiki yorgan battaniye falan sermen gerekecek yinede sen bilirsin)) iyi akşamlar