KayraVeAnnesi_06 Kızlar merhaba , oğluma 1 yaş doğum günü için parti malzemeleri alacağım bir kaç yere baktım ama istediğim şeyleri bulamadım Ankara da bildiğiniz büyük parti malzemeleri satan mağaza var mı yardımcı olabilir msnz ❓
fairytaleofthestars KayraVeAnnesi_06 şurda bekleyeyim 2 yaş için ankarada konsept parti malzemeleri satan bir yer arıyorum
[silindi] KayraVeAnnesi_06 Libya caddesinde vardı kapandı mı bilmiyorum Birde one tower avmde var ama çok büyük değil 🤗
nazlimom_ KayraVeAnnesi_06 gimat gross un yanında büyük parti malzemeleri satan biyer var bende oraya bakacağım
KayraVeAnnesi_06 fairytaleofthestars Bekleyin 🙏🏻inşallah yardımcı olabilecek birileri çıkar Aradığım herşey internette var ama her biri için ayrı ayrı kargo parası çıkıyor Gidip bir yerden almak istiyorum , baktığım yerlerde bulamadım 😒
KayraVeAnnesi_06 nazlimom_ Oraya baktım , maalesef aradıklarım yoktu . Bulduklarım da 100 lü paketler halindeydi 🙏🏻 teşekkür ederim ama inşallah siz aradığınızı bulabilirsiniz 🌸
Feyzosumunannesi KayraVeAnnesi_06 Instagramda partiden diye bir sayfa var. Ben herseyi oradan sipariş vermiştim bire bir ne istiyorsam rengi dahil çok iyi birsekilde gönderdiler.cok memnun kalmıştım.bir bakın isterseniz
KayraVeAnnesi_06 Feyzosumunannesi Yaaa güvenilir değil mi balon hariç 26 parça alacağım bütün aradıklarımı buldum vardı Bir sorun yaşamam değil 730₺ ödeyeceğim çnkü 🙏🏻
Feyzosumunannesi KayraVeAnnesi_06 Bende 330 tl lik filan aldım. Ne istediysem hepsi geldi ve birebir aynısı. Hatta ben son 2 gün kala sipariş verdim erken gelmesi için çok yardımcı oldular msjlara hemen cevap verdiler baya iyiler
KayraVeAnnesi_06 Feyzosumunannesi Anladım 🙏🏻 yalnız çok ama çok teşekkür ederim aradığım ne kadar ürün varsa gerçekten buldum ve fiyatlarda çok uygun . Güzelde gelirse favori mağazam olabilir ✔️🌸
Feyzosumunannesi KayraVeAnnesi_06 Begenip memnun kalırsınız inşallah Ben sanırım önümüzdeki yıllarda da partiden sayfasından alışveriş yaparım. Her aradığınızı bulabiliyoruz. Rica ederim iyi ki doğmuş bebisiniz🌸
KayraVeAnnesi_06 Feyzosumunannesi Çok teşekkür ederim , Allah razı olsun 🙏🏻🌸 Sizinde bebeğinize rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah 👶🏻