dila93 Herkese merhaba Bebeğim 25 günlük ve anne sütü ile besleniyor. Öğlen iki saate Bir, geceleri ise 3 saatte bir şeklinde. Fakat bazen emzirmeden sonra çocuk asla uyumuyor uyutmam 2 saat sürüyor. Bu yasta olan bebek icin bu normal durum mu?
aysebb dila93 Bizde 20 günlüğüz dün akşama kadar adam akıllı uyumadı mesela hep kesik kısa kısa 5-10 dk ola ola akşam oldu. Bazı gün çok düzenli uyur uyanır acayip rahat ederim bazı gün ise uyumuyor hiç bir iş yapamam yapışık gezeriz
Merve450303 dila93 Benimki 23 günlük dün öğlen 13.30 dan beri uyumuyor yani uyuyor ama maximum 45 dk oda yarım yamalak gözümden uyku akıyor
vsleliz dila93 75 günlük olduk. O günler herkesin öyle geciyor galiba kırkı gecince düzene giriyor bebişler. Sabredin anneler yalnız degilsiniz 12 saat uyumadıgını bilirim ağlıyorsa ya açtır ya ev sıcaktır kalın giyinmiştir yada anne sıcaklığını istiyor demişti doktor bana. Kolda uyuyp yatırımca hemen uyanırdı benmkide. Cunku bizim sıckalıgımızı istiyorlar.Biz mesela bi aydır yanyana yatıp emziriyorum benimle temasta olduugu icin bi güzel uykuya dalıyor deneyin derim sonra kalkıyorum yanından yada bende uyuyorum onunla
Babybird 39 günlük bebeğim var bizde öyleyiz. Uykusu var gözler kapanıyor ama direniyor resmen uyumuyor ağlıyor masaj yapıyorum besliyorum altını temizliyorum ama yok ağlayıp uyumuyor kollarımız koptu artık