Meriskus Kızımın dilinde pamukçuk vardı şiödi ağız kenarlarında oluşmuş tam çekemedim yada bu pamukçukmu ? Biberon reddi yaşıyoruz bu yüzdrnmi acaba ? Bilen yazabilir mi nasıl geçer bu karbonat su karışımı yapıcam başka ne önerirsiniz♥️
mobesebesir Meriskus bide ilacı var sanırım aile hekimine falan sorarsanız önerir. Oğlumda pamukcuk falan yaşamadık ama emme yada biberon reddine yol açabilir acır sonuçta
Yazmelegi_ Meriskus ilacı var bunun doktora ve ya acile götürün gerçekten onun sayesinde geçti bizimki
ilaydaaltann_ Meriskus karbonatlı suyu hazırladıktan sonra temiz tülbenti batır suya dilini o şekilde temizle tülbentle. Parmağını geçir karbonatlı tülbentle kendine doğru temizle ağzını
sadekahve_bitter Meriskus ağrısı olduğu için mama içemez yakar içtiği Dr götürün ilaç versin çok kötü olmuş Karbonatlı du ile gazlı bezi batırıp silin
Yazmelegi_ Meriskus bakar niye bakmasn bize verdiği ilacı söylerdim ama belki size farklı verir diye demedim
Meriskus aysealb_ dilinde vardı gecti ağız kenarlarına gelmiş ondanmı acaba bineron almıyor sizinkide biberon almıyormuydu
Meriskus sadekahve_bitter sildim canım Doktora götüreyim yarın kcük ilcede yaşıyorum şimdi gitsem doktor yoktur
aysealb_ Meriskus iştahında bi sorun olmadı biberon falan alıyordu, ama aynı ağzı öyleydi resimde ki gibi
morlu_baby Meriskus ah yavrum baya ilerlemiş evet pamukçuktan kaynaklı red olayı war bence saglık ocagına götürün ilac verir birde karbonatlı su yapın müslin bes ile temizleyin o kısımları yavaşça
Meriskus morlu_baby yaptım canım temizledim ama dudakları kıpkırmızı şey doktora scile götürdüm karbonatlı su ve dolvem ver dedi
Meriskus Yazmelegi_ gittik cnm ben kücük işcedeyi doktor yoktu acildeki kadın doktor resmini cekip doktora artı karbonatlı su ve dolven versin dedi cpcugun apzı acıyor yazık yas dize verilen şlacın adı ne araştırıp ezcaneye sorayım
Yazmelegi_ Meriskus mikostatin bunu kullandık sorun bi sizde onun yani sira gunde 3.4 kere karbonatlı su yap ılık su ile gazlı bez varya onu eline dola suya batır agizin içine dokundurmaya çalış