Birprenscik Kızlar saolsun 20 lik dişim eziyet bir şekilde çıktı, ağrıdan boğazıma kadar ağrıyor 😩 yanagim dış etim acayip şişti sol tarafimdan gram yiyemiyorum😞. Devletten randevu alınmıyor diyorlar çekim fiyatı nedir bilgisi olan var mı? Özellerde
Handeyvs Birprenscik devletin diş hastanesinde çalışıyorum. Akşamları acilleri açık olur (bizim burda her akşam nöbette bir hekim oluyor) hafta içleride acil muayene oluyo randevu almana gerek yok. Ama neredesin oradaki hastaneler öylemidir bilemem. Aleejin yoksa arveles içebilirsiniz
Esraemir34 Birprenscik çekim fiyatı bin iki yüz demişti doktorum özel bir kaç ay önce tabi değişiyor herkez farklı fiyat veriyor ama o diş ağrısı ile nasıl duruyorsunuz çok zor
Birprenscik Handeyvs hafifletiyor tek 😞 Adana’da oturuyorum yuregir dışten randevu alınmıyor dolu diyorlar özelde çeker mi bilmiyorum dış çok gömülü😞
Handeyvs Birprenscik şimdi mhrs sisteminden baktım Karataş ilçesi ek binada randevu gözüküyor bi bak istersen
simseklivekalpli Birprenscik gömülü ise sıkıntı. Ben de dis ağrısı ile devlete gittim devlet dis hastanesi dişimi çekmiyor. Sinire yapisikmis tomografi çekilip bakılması lazim dedi üniversite hastanesine yönlendirdi. Üniversite hastanesine gün aldım ben de hem tomografi hem çekim için. Özeller de sinire yakın ya da yapisiksa risk almak istemiyor. İnsaAllah sizde böyle bir durum yoktur geçmiş olsun. Arveles içmiştim ben de ağrı için.
Birprenscik simseklivekalpli bende arveles içiyorum normalde çıkmıyordu çıktı gömülü şekilde çıkmış o da taa diş etinin bitimi tarafında yanagim falan hep sis boğazıma vurdu 😞😞 gargarayla hafifliyor randevu bulmakta zor
Kaderyerr Ay aynı durumdayız hatta postunu demin eşime gösterdim sanki dedim ben yazmışım kulağımın zarına vuruyor dol tarafım felç gibi. Yarısı çıkık yarısı ete denk gelmiş korkuyorum da çok çekiminden