Sessiz_oyuncu Kızlar kurutma makinasını yeni aldım ilk defa kullanacağım şimdi kızlarımın kıyafetlerini atacağım hangi programı seçmeliyim bide kurutsa ve sabah çıkarsam makinadan bişey olurmu
papatya_1125 Sessiz_oyuncu Biz de Hoover çamaşır makinesi var ama kurutma seçeneği de var Eşim bekarken almış zamanında. Düşük ısıtıp kurutma seçeneği varsa düşük ısıyı alın. Bir de naçizane tavsiyem yumuşatıcı bölümüne Uçucu yağlardan koyun Çünkü kuruttuktan sonra ütü kokusu gibi bir koku oluyor
AEgemm Sessiz_oyuncu ben bebeğin kıyafetlerini anti alerji programında kurutuyorum geceyse beklemiyorum kurutuyor sabah açıyorum
Mrv_cnl Sessiz_oyuncu anti alerji programında kurutuyorum bende. Sabaha çıkarsanız da olur. Birde sorum herkese benim kurutmam aynı marka yumuşatıcı kokusunu tamamen alıyor değişik bu koku kalıyo tüm çamaşırlarda. Nedendir çözümü var mı ?
Sessiz_oyuncu papatya_1125 uçucu yağları deneyebilirim yumuşatıcı kullanmıyordum zaten teşekkür ederim
Sessiz_oyuncu AEgemm antialerjide kurutma deçeneği güneş olarak veriyor değiştiremiyorum nemli çıkmaz değilmi çamaşırlar yada küçülmez
Tatlican AEgemm nemli olmuyormu .yada sabaha kadar ara ara dönuyorsa ceyran cok gelir kiz .aylik faturaniz nekadar
papatya_1125 Sessiz_oyuncu ederim ben de hiç yumuşatıcı kullanmıyorum son dakikada makine yumuşatıcıyı alıp hemen sıkıyor çünkü hem sağlığa da bayağı zararlı özellikle astım bronşit gibi hastalıkları olanlar için
AEgemm Sessiz_oyuncu ben hiç küçülme yaşamadım daha. 3 saat kurutuyor zaten o programda aşırı derece folu değilse nemli çıkmıyor
AEgemm Mrv_cnl bende hiç öyle bir sıkıntı olmadı çok fazla koyuyorsunuz da nemli mi kalıyor ya da kuruduğunda kapağını açmıyorsanız buhardan da nemlenip kokuyor olabilir
Sessiz_oyuncu Deletedmom_110 kız kadına msj attım baktı baya ses geliyo dedi duraklattm sabaha kdar beklese bşy olrmu
Sessiz_oyuncu adaatuna attım bende ama geri kapadım gece gece çok ses çıkartıyor bişey olrmu çamaşırlara