Minikkusuumm asude456 kilosuna mi deliriyorsunuz yoksa yememesine mi 34 aylık yani 2 buçuk yaşında siz ay belirtiniz diye özellikle belirtmek istedim 11 kilo ve hiç hasta olmaz sağlıklı bir çocuk az yer ama öz yer dönem dönem hicbisey yemediği zamanlarda oldu stres yapmayın kendinize
rabiaoztrk asude456 bence çok delirilecek birşey yok benim oğlum da 25 aylık 13.5-14 kilo arasi,yer ama bi o kadar da hareket eder bu yüzden kilo sabit kalıyor hep boya çekiyor genelde,boyu gelisimi iyiyse kiloya bakmıyor zaten
g_izemm38 asude456 bizimkide aynı şekilde 23 ayligiz aşırı hareketli asla 2 dk oturmaz 10 kilo yemek le asla arasi yok zor bela 2 lokma alırsa o napcagiz böyle biz
Metesmom asude456 iyi bence kilosu, bu kadar kafaya takacak bir durum yok. Kan değerleri önemli, onlar iyiyse sorun yok.
oglumubeklerken asude456 yani benim oğlum da 23 aylık güncel kilosunu Bilmiyorum ama 14tür belki en fazla 14buçuktur. 1 kilo için benim de mi delirmem gerekir
Sermec27 asude456 29 aylık 12 buçuk kilo artık kafayı takmayı bıraktım ne kadar yerse artık sağlıklı olsun da gerisi önemli değil bence kilosu iyi bu arada
Melekhnm asude456 ben geçen post açtım benimde 25 aylık 13 kilo falan yani oda çok zorluyor Hersey yemiyor seçiyor seçtiği şeyleri de zorla nasıl yediyşrum Allah biliyor genede elhamdulillah ne diyeyim meyve kuru yemiş falan isteyerek yiyor mu makarna
hndathn asude456 niye deliriyorsunuz onu anlamadim.32 aylık kızım 12 kilo ve 18 ayından beri gram kilo almıyor. O zaman ben şimdi gidip 3.kattaki evimin balkonundan atıyorum kendimi🤷😃😁
Meralumay asude456 arkadaşımın oğlu 24 aylık iken doktor kontrolüne beraber gittik kilosu 12 boyu ise 80 di doktor gayet güzel dedi herşeyi normal dedi bence kafanıza takmayın bebeğiniz gayet iyi maşallah
livanurvealpinannesi61 asude456 kilosu gayet iyi. 24 aylık 8 kilo ve üzeri olmalı. Benim kızım 12.200 gr dı 24 aylıkken doktor gayet iyi demişti. Yemek yememesi kötü tabi. Değerleri nasıl
Senbihterziyagilsinkendinegel asude456 5 yaşında 19 kilo 😅😂 önemli olan sağlıklı olması. Kilo almak sağlıklı gelişmek değildir.
nelmali asude456 25 aylık 11 kilo sayılara takılmayın sağlığı bağışıklığı gelişimi iyiyse sorun olmaz belki de zorlandığı için yemek istemiyor olabilir biraz serbest bırakmayı deneyin
Elifkskll asude456 26 aylık oğlum 14 kilo ve iştahlı bir çocuk akşama kdr ağzı boş kalmaz. Ona rağmen 14 kilo çok hareketliler bu yüzden kilo alımı yavaş endişe etme. Sağlığı yerindeyse gerisi önemli değil. Zamanla iştahları da düzeliyor
minikkusuuummm- asude456 zorla da olsa masallah güzel vermissiniz 13 kilo olmus🤣🧿 delirmeyin yani gayet yerinde kilosu, acıkıca yer büyümüş artık😊