Ulucunannesi Emzirirken alkol kullanan varmı? Soru yanlış oldu sanırım nasıl sormam gerektiğini de bilmiyorum. Alkol alsam ne kadar emzirmemem gerekir bilen fikri olan etrafından duyan var mı
Kumralada Ulucunannesi benim bebegim 18 aylik bir kac aydir 1 kadeh olmak sartiyla alkol aldigim oldu bir kac defa emzirmeye devam ettim ara vermeden
[silindi] Ulucunannesi Bira ve şarap içerseniz eğer en az 2 saat emzirmemeniz gerekiyor. İmkan varsa sağım yapın. O sütleri verin.
Catlakbiranne Ulucunannesi Alındıktan sonra mesela bence sabaha kadar verilmemeli Sağıp dökün sütünüzü mutlaka Bildiğim kadarıyla şarapta daha az süre bekleniliyor
bluem Ulucunannesi hic alkol tuketmedim emzirirken ama sagip dokmeniz lazim alkol illaki cocuga gecer
Kumralada Ulucunannesi hic bir sorun yasamadim yine eve gelip emzirmem 2 saati bulmus olabilir ama neticede bebegim 18 aylik ve gayet saglikli:) iciniz rahat olsun😊
noluyasanagenemiros Az önce bende 1 bardak viski içtim. Ve az önce de instagram da @bebek.uzmani tülin ebemiz 2 saat emzirmeyin dedi 🫠
Ulucunannesi noluyasanagenemiros 1 bardak viski içsem dünya ne güzel olur 😂😂😂 hamilelikte içmedim 40 ımız bugün cıktı dayanıyorum hala ama pskoloji olarak sanki sütümü sağıp bir bardak içsem dünyam güzelleşecek gibi hissediyorum 😂
mirayx Ulucunannesi Alkol kanınızdan çıkana kadar emzirmeyin bence bilemedim benim içim rahat etmezdi yani içmeden önce bi kaç öğününü sağıp öyle verirseniz olur ama neden olmasınn