Bebeğim 22 günlük doğduğu gün sütüm az olduğu için ilk günler mama veriyorduk mama olarak hipp kullanıyorm.. Fakat şuan sütüm var maksimum 2 defa mama veriyoruz genelde gece uyuyayım die 1 defa veriyoruz dışarı cıkarsak fırsatımız olmazsa ekstra veriyoruz 1 defa daha..
Sorun şuan bebeğim de yaklaşık 1 haftadır yüzünde braz daha fazla ve kafasında hafif boynunda birkaç tane kızarıklık oluştu.. Anlamadığım süt alerjisi olsa baştan çıkmaz mıydı acaba mamadan dolayı yada yedklermden.. Kakası braz mukuslu İlk olarak ne yapmam nerden baslamam lazım durmuyor ağlıyor gazı fazla kıvranıyor birde emerken karnı gurulduo ve tıkanık gibi burnu değişik öter gbi ses oluo hırıltı var birde.. 2 ayrı cocuk doktoruna gittim biri diyt önermiyor şuan ilerlerse sanırm bakacak devm et yemeye Lohusasn süt önemli vs dedi diğer doktor ise süt ürünleri Yumrta vs kes bi gözlemle dedi.. Çok yorucu çaresiz hissediyorum alerji testi yapılır mı acaba deri testi daha kesin sonuç sanırm.. Lütfen bana yardmcı olur musunz