teletabis Selam kızlar. 6 aylık bebeğim iki üç seferdir emerken ellerini kafasına vurur gibi yapıp saçlarını çekercesine kafasında gezdiriyor bazen hafif hafif bana vuruyor, tuhaf sesler çıkarıyor sizce neden olabilir 🙄
kralicee1903 teletabis benim bebeğim de 5 aya yaklaştı emerken aynı şekilde ellerini kafasını kaşıyor gibi vuruyor gibi yapıyor ben uykusu geldiği için yapıyor sanıyorum ama bekleyim bakim ne gelecek yorumlarda
Babybloom teletabis bebek olduğu için🤷🏻♀️ her hareketlerini anlamlandırmaya çalışmayın, dönem dönem yeni huylar edinecek bırakacak yenileri gelecek..
soda teletabis benim kızım da öyle çok normal bence bir çok bebekte gördüm bunu. Eliyle temas kurmak istiyor bişeyleri tutmak istiyor. Saçı eline geliyor refleksle çekiyor. Ama dikkat edin bakın uykusu gelince elini yüzüne saçlarına kulaklarına götürür bu artık uykusunun geldiğini gösterir. Emerken elini çok hareket ettirirse elini tutabilirsiniz parmaklarınızla onun eline pış pış yapın sakinleşir emer ve uyur 🌺🌸💕
teletabis Babybloom aksine çok rahat biriyimdir ama bir derdi var gibi kafasına vuruyor bende belki derdini anlarım diye buraya yazdım işte 🙄
teletabis soda teşekkür ediyorum. Daha çok geceleri yapıyor gibi de yeni başladı bende biraz huzursuzlandım sanırım 😊
Elfelf475 teletabis bebek bu kendisini başka nasıl keşfedebilir ki 🙃 tabi ki dokunacak vuracak ses çıkaracak. Bence su uygulama yüzünden herkes çocuğu nefes alsa sorun aramaya başladı. Bebek bu yani her hareketine bir kulp bulmamak lazım 😃
teletabis Elfelf475 Elfelf475 evet ama bir derdi varmış gibi hissediyorum ve belki bu durumu tecrübe eden biri vardır diye düşünüp sordum yoksa farkındayım bebek olduğunun 🙄
Elfelf475 teletabis doğası gereği derdi olan bebek ağlayarak belirtir. O yüzden bu tarz hareketleri pek anlamlamayın. 2 yaşında falan olsa konuşmasa bunları yapsa sorun olabilir 🙃
bananeabiya teletabis normal canım bi sıkıntısı yok benimki de öyle ☺️ zamanla o vurmaların şiddeti artıyor benimki beni şamar manyağı yaptı emziriyor muyum dayak mı yiyorum belli değil 🫢 bir de uykusu geldiği zaman da yapıyor