aygun20 beyzzsenturkk_ ebebekte artık birçok markanında var banyo oturağı diye geçiyor sanırım asıl kullanım amacı banyolar önden açılır mama sandalyesinin ayaksız hali gibi tamda anlatamadım ama ;)tezgaha ona oturtuyordum 13 aylık olduğunda öğrenme kulesi aldım ben faydasını gördüm bir bakın isterseniz
beyzzsenturkk_ aygun20 tezgahta durmuyor maalesef ve tezgahımın üstü dolap öyle rahat duracağı bi yer yok maalesef her yeri baharatlık kupalar bardaklar ocak ben en iyisi öğrenme kulesine bi göz ayağım
AEgemm beyzzsenturkk_ benim bebeğim daha küçük ama kardeşim bebeğini portatif sandalyeler var ya ayakları olmayan onlarla tezgaha oturtuyor eline de tahta kepçe veriyor o şekilde yapıyor.
beyzzsenturkk_ AEgemm o yolu da denedim ama benim yaptığım her zaman daha çok dikkatini çekiyo maalesef ikna olmuyo
beyzzsenturkk_ Momlady akşam yemeği saatinde kecilerim cinleniyo gündüzden bile başlasam o yemek olmuyo ya valla bi yandan da evim büyük hemen temizlenmiyor toplu kalmıyo sanki evde kırk kişi kalıyoruz öyle bi dağınıklık
beyzzsenturkk_ plajterligi benden başka kimsede bende durdugu gibi durmuyo çok çok az oyalanabiliyo kimseye bırakamıyorum o yüzden çocuk olursa çok ilgileniyo ama onun dışında mutfağımda yerim var sadece güvenilir mi iş görür mü onu merak ediyordum ben tekrar düşüneyim bunu teşekkür ederim
beyzzsenturkk_ Polannem her yeri boşalttım ama mutfak çekmecelerimi boşaltamam yerim kalmadı artık ve yaralanabileceği çok şey var kürdanlar blender setim oklavalar peçetelerim vs her şeyi lööp diye yutuyor takip edemiyorum artık
Polannem beyzzsenturkk_ hiçbir yeri boşaltmadım zamanla dökmemesi gerektiğini öğrensin diye. Sadece kendine zarar verebileceği şeylerin yerini değiştirdim. 😀 o döküyo ben peşinden topluyorum 😀
BirTim beyzzsenturkk_ 5 ay 5 günlük, mama sandalyesine veya bebek arabasına koyup mutfağa götürüyorum. Önüne oyuncaklarını koyuyorum veya havuç veriyorum müzik açıyorum, konuşuyorum oyun oynar gibi yapıyoruz biseyler
fzkakdemir beyzzsenturkk_ benimki 6 aylık biraz ağır oluyor tabi ama bana bişeyler yapacak imkan sağlıyor, dışa dönük koymuyorum kendime çeviriyorum öyle bişeylere ulaşamıyor :)
Sevimnur09 beyzzsenturkk_ yaa valla bilmiyorum ki aklıma baika bişey gelmiyor uyurken yapsanız uykusu nasıl gerçi bilmiyorum biz henüz 4 aylıgız iuan pek zorlanmıyorum aşlah kolaylık versin inşallah
Deletedmom_110 beyzzsenturkk_ şarkı açıyorum söylüyoruz önüne oyuncak yıgıyorummmm sabah saati yapıyorum
Baklavanida beyzzsenturkk_ aynısı bende de var 10aylık Kâh mama sandalyesi kâh kucak kâh eline bir şeyler vermek salon mutfak derken yapmış oluyorum
Damla_eflin beyzzsenturkk_ Benim Oğlumda Herşeyden Çabucak Sıkılıyor Ama Arabalar Özel Çizgimizdir Bizim Uyumasa Dâhi Önüne Arabalarini Dökerim Bide Balık Tutma Gibi Bultak Var Onuda Çok Sever Mesela 😊
sinoli beyzzsenturkk_ 10 aylık bebekle yapmak imkansız gibi bişey donumu aşağa çekiyor sürekli iyi ki perdeler kapalı🫠 Oyalanmıyor maalesef yüz kere dolaplara tutunuyor yüz kere yere koyuyorum bence bu işin taktiği maktiği yok😅 Erkek çocuğundan farkı olmayan kızım mama sandalyesinin sepetinden karşı tarafa geçmek istiyor o şekilde de oyalanıyor kendince dü yol varken🤓