melekleyla Uyurken veya uyanık çok farketkiyor hııg hııg diye ses çıkarıyor bebeqim ve kakasını da yapsa gazını da çıkarsa sürekli ağlıyor sebebi reflü olabilir mi ? 😒
ayse551 melekleyla ben şimdi doktordan geldim aşırı gazdan dolayı sürekli zorlama halinde. Gaz damlasını değiştirdi. Reflü zaten çoğu bebekte olur dedi. Kusması da mı var sizin bebeğinizin
Abaegrk melekleyla aynısı benim bebedede vardı hatta bende kusma yoktu bile reflü dediler ve şurup kullandı rahatladı baya
melekleyla Uykuya asla tam dalamiyor hep gözler kısık uyanmaya hazır hep huzursuz ne yapabilirim başına gelen var mi ?
melekleyla Yasemin158 evet evet çok kısa ama acaba cocuk tıkandı da o yüzden mi bu sesi çıkarıyor diye hemen yüzüne bakıyorum
Abaegrk Yasemin158 bebeğimin takibini yapan doktora götürüyorum özel muayenehanesi var doktorun her şeyiyle o ilgileniyor hep gittiğim içinde tanıyor artık teşhisi koydu gider gitmez. Uykuya daldiktan sonra korkmuş gibi ağlayarak uyanıyor mama içerken ağlıyor falan diye anlatmıştım
Abaegrk Yasemin158 evet sanki kabus görmüş gibiydi ben korkutuyorlar sanıyordum hatta. Bilimin gözünü seveyim şurup başladık ve reflü yatağı aldık düzeldi şükür
Yasemin158 Abaegrk surubun adi neydi gözleri uyurken acip kapatiyor muydu bazen acik birakiyor ama uyuyor oluyo