Eceerva 3 gün yoğurtla başladım sevmedi tükürdü. Bugün havuç pişirdim yine tükürdü asla bir gıdım yemedi. Nasıl olacak bu iş 😣
Umutveannesi Eceerva ilk defa tadıyorlar çok normal. Oğlumda ek gıdaya başladığımızda her şeyi tükürdü. Zamanla damak zevkleri geliştikçe yemeye başlıyorlar. Düşünün dümdüz haşlanmış havuç veya patatesi tatsız tuzsuz olduğu için bizlerde yemeyiz 😄 onunki de öyle bir şey. Siz yine farklı yiyecekleri tattırın zamanla sevdiği şeyler oldukça yemeğe başlayacaktır
SetenayCo Eceerva şu an tadım yapıyor annesi, keşfediyor. Bu dönemde normal yememesi. Eline verin keşfetsin. Onun hala temel gıdası anne sütü veya formül mama.
leyla23 Eceerva ben kızıma babası kılıklı diyorum 😄 babası sevmez, herşeyi yemez, yemek seçer kızıda aynı işte napacan diyorum
Tgkaneses Cignemeyi bilmiyorlar ve bebekler bizden daha kolay ögurur fizyolojik bir durum. Normal zamanla Alisir bol bol sofraya oturtun sizinle eline kasik verin. Birlikte yiyin, gostererek Sen de ye cignemeyi ógret
Eceerva Ay bilmiyorum kızlar moralim bozuldu ya hiç yemezse endişesi başladı. Sosyal medyada gördüğüm bebekler ne güzel yiyorlar ya maşallah umarım bizimki de öyle olur zamanla