Tombikdonerartikcokpahali uynakbalina normal yemeği olur soğanlı hafif salçalı. Benim kziim çok sever özellikle kıymalı olandan
Kizim16 uynakbalina fasulye gibi düşün. Once bi haşlayıp gazını almak lazim. Kucuk oldugu icin diyorum. Yemegini yapmadan once bile az suda kaynatmak lazimmis paylasmak istedim
2ogullu1anne Cnm haşla, blenderla ez.Püre gibi oluyor. Onu borcama koy.Sonra eğer oğlun yiyorsa kıyma ya da tavuk göğsünü bi tavada içine havuç,patates,kabak ve baharatla dönder.İçine kaşar peynir rendele fırında pişir.Mükemmel oluyor. Siz bile yiyebilirsiniz.
uynakbalina Kizim16 fasülye denemedim yalan yok, ne yedircez bebelere bee o gaz yapıyor bu gaz yapıyor 😄
Evaninanasi uynakbalina benim kızım yemek olarak yemiyor. Brokoli. Karnabahar ve havucu haşlayıp blenderdan geçirip çorba şsklinde veriyorum ben. Havuç ve brokoli tadı baskın olduğu için anlamıyor. Onun haricinde kıyma ve havuç ile yemeği yapılabilir, soslanıp fırında karnabahar yapılabilir, sade haşlanıp eline verilebilir.
metehaninannesiiii uynakbalina ben corba yapıyorum sebze corbasi icinede koyuyorum kizartiyorum ustune sarımsaklı yoğurt salça yapıyorum bazende fırında yapıyorum
kayraninannesiiii uynakbalina valla bende ilk kez vericem daha önce ucundan baksın dedim ağzına sürmedi. Şimdi de haşladım çatalla ezdim bir yumurta kırıp çok az tuz ve galeta unu, birazda tam buğday unu ekledim top haline getirip ya fırına ya da çok az yağda kizarticam. İnşallah yer