Tubi97 5 aylıkken diş çıkaran oldu mu kızlar? Kızımın çok kaşınmaya başladı hiç durmuyor sürekli mızıldıyor. Yemesi de azaldı uyku desen keza öyle çok yoruldum şimdiden 🥺🥺
Tubi97 symozdag Çıkarması uzun sürdü mü peki kaşınma süreci ? Erken diye çekersin diyorlar da oyüzden 😕
symozdag Tubi97 4. Ay aşısından sonra başlamıştı ben aşıdan sanmıştım ama diştenmiş, yaklaşık 2 hafta sürmüştü
nessln Merhaba benimde kızım 18 aylık 5 dişimiz var hala. Dişleri geç gelen bebeler kaç aylıkkken çıktı dişler bende onu merak ediyorum. Çünkü 3 aydır bizimki diş çıkarmıyor 😒
Tubi97 nessln Merhaba Her bebek kendine özel gerçekten Mızmızlanması var mı kaşınması? Biz de uyku gerilemesi meme reddi var 😕
berosunannesi nessln benim kızım 1 yaşına girecek daha hiç dişi yok😀 sizinki de geç çıkarmış ilk dişini ne zaman çıkardı acaba
nessln Tubi97 zaten memeyi birakmıştık biz. Ama uyku ile aramız hep kötüydü zaten ama son aylarda daha kötüyüz özellikle geceleri.
nessln berosunannesi biraz geç gördüm cevap veriyorum ama 🙃 ilk dişini doğum gününde gördük patlamıştı. Şuan 18,5 aylık 2 dişi daha çıktı toplamda 7 dişimiz oldu 😅