yagizcinarsmom 2 aylık bebeğim var gündüz ne yapsam da uykuya geçmiyor panjurları indiriyorum süpürge açıyorum çok uykusu var ama uyumuyor napcam var mu başına gelen
melekleyla yagizcinarsmom aynı şeyi bende yaşıyorum banyo yaptığında bir nebze daha iyi uyuyor öğlen olunca yıkıyorum biraz uyuyup dinleniyor
Sinem61 yagizcinarsmom o aylar butun bebekler ayni oluyor merak etmeyin düzelecek. Algıları açıldıkça dünyayı merak ediyor o yüzden uyumak istemiyor bir sure sonra düzelecek 🌸
tazemommyy 25 günlük bebeğim var bizde aynıyız gece uyuyor gündüz uyumuyor uyumadığı içinde çok huysuzluk yapıyor
yagizcinarsmom ecemylmaz ne yapıyorsunuz peki gün içinde öyle yatırdığınızda duruyor mu yoksa hep kucak mı
ecemylmaz yagizcinarsmom asla yatmıyor öyle yatıp etrafa bakayım demiyor kucak istiyor meme de duruyor ana kucağına koyuyorum evde sürekli bi hareket halindeyiz gündüzleri
Azram3523 65 günlük bebeğim malesef böyle bi sağ bi sol mememde gidip geliyor ne kucak istiyor ne baska bir sey ne yaptıysam olmuyor gündüz uyumuyor sadece emiyor yarım saat dahi yatagında yatmıyor memede 10-20 dk ancak
yagizcinarsmom ecemylmaz ah kuzum benim bizde aynı ya ne zaman geçecek bu gaz damlası falan kullanıyor musun
ecemylmaz yagizcinarsmom evet sab simblex kullanmaya başladım birde bir çay kaşığı zeytinyağı içiriyorum gece uykusuna yatırmadan önce