Feyzosumunannesi 17 aylık kızım bu ilacı kaç gün kullanmam lazim tecrübeli annelerim. Ilkkez kullanıyoruz bugün 4.gunumuz sabah akşam veriyorum sadece burun akıntısı var.
mucizeminnosum Feyzosumunannesi merhaba benim de bebeğime aynı ilacı verdi dün doktor ama kullanma talimatlarında 2 yaş altına verilmez yazıyo tedirgin oldum bebeğim 13 aylık aile hekimi yazdı ilacı size çocuk doktoru mu yazdı bir de nasıl etkili oldu mu bebeğinizde çok geçmiş olsun
Mommyy_ Bu arada toz olmayan Açılmış şurupları(parol calpol ıburamın zero)tarzı ilaçları Son kullanma tarihine kadara kullanıyor musunuz Ya da hastalığı geçince atıyor musunuz
Sadeturkkahvesi mucizeminnosum tüm ilaçlarda o yazı olur genelde 1 yaşındaykende kullandığımız oldu bizim
Dhi mucizeminnosum Ben bunu sormuştum. İlaç şirketleri herhangi bir duruma karşı savunma yapabilmek adına bu ibareyi eklerler dedi. 5 günden fazla kullanılmıyor diye biliyorum ama buunu zaten doktor ya da eczacı söylemiş olması gerekr
mucizeminnosum DenizReyyan sadece bir kere verdim başka çok güvendiğim bi çocuk doktoruna sordum kullanma onu dediği için bıraktım direk zaten araştırdığımda da pek iyi şeyler yazmıyodu hakkında içime şüphe düştüğü için sormuştum ama aile hekimi bir ölçek demişti bir kere öyle verdim