Birdurummuvar Yine bıkmadan usanmadan Trendyol çekilişisine katıldım ama hiçte oradan birşey kazananı görmedim . Trendyol çekilişinden birşey kazanan oldu mu? Yalansa da bilgilenelim en azından . Umut fakirin ekmeği .gününüz güzel olsun efendim 🤗
AnneAzize Birdurummuvar ara sıra bende katılıyorum ama bir sekreter arkadaşım robot süpürge kazandı ve 1 hafta içinde
ayseee_ Birdurummuvar dün tiktokta bir videoda gördüm kızın biri iPhone kazanmıştı gerçek şaşırdım baya,ben hiç katılmadım nasıl katılmamiz lazım onu bile bilmiyorum 😂
Sarikuzumalp Birdurummuvar Bende katılsam mı katılmasam mı bi geliyii bi gidiyiii 😂 normalde şanslıyımdır sayfalardan çok kazandım ama bunda tereddütteyim 😃
Birdurummuvar AnneAzize çekilişin noter huzurunda yapıldığı yazıyor arkadaşınız adına çok sevindim şarjlı süpürge ekledim bende Samsung’un ki vardı 😊
Alerjikrinit Birdurummuvar eşimde büyük bir azimle katılıp takip ediyor araba çekilişi. Aslında milli piyango yapıyor Trendyol aracı firma. Eşim videoları bile izliyor çekilişin