-sozdemir selaaksu zeytinyağı veya tatlı badem yağı sürüp birkaç saat sonra banyo yaptırıp tarakla tararsanız çıkabilir biz öyle yapıyoruz
akayaa00 selaaksu ünlü bi emzirme danışmanı var onun tavsiyesiyle baby icon şampuan aldım ilk zeytinyağlıyorum yumuşatıyorum tarıyorum sonra o aldığım konak şampuanıyla yapıyorum %90 gitti göz yakmıyor yüzündede vardı kızımın yüzüne de yaptım geçti 2 kullanmamda nemlendirici şart ama
sgok selaaksu bizim de vardı ve cok uzun süre cebelleştim minidolin losyon tavsiye ederim sürün yarım saat sonra tarayın yıkayın bebeginizin kafasını ve şampuan olarak mustela konak sampuanı kullanın arındırın iyice geçmiş olsun
girl_mother neolmusyaani kaşıntı yapıyor bebeğim eliyle kaşımaya başlayınca rahatsız olduğunu faerkettim
neolmusyaani -sozdemir bebek yağı aldm süreceğm inşallah ilk yavrumu bebek yağıyla temizlemistm ama neyle çıkardım hatırlamıyorum taramak için ne kullanmalıyım sizce
-sozdemir neolmusyaani bizim çok az olduğu için keçi kılı fırçayla çıkıyor ama başka önerisi olan varsa sorun isterseniz
Sevah selaaksu zeytin yağını sürüp 2.3 saat beklersin ince dişli bir tarakla yavaş yavaş tarayınca çıkıyor. Temizlemez sen her gören teyze kendini bilmez insanlar aaaa niye temizlemiyorsun bu çocuğun başını yazık değil mi. Demeye başlar cinnet geçirtir sana inan ki 🥴🥴
Poncikkkk selaaksu en iyisi zeytinyağı Yağı yıkamadan önce zeytinyağı sür ve beklet bir iki saat o yumuşar yavaş yavaş tara çıkar Konak başından
ace42 Ya bazı doktorlar zeytinyağ asiti bebeğin derisine ağır gelebilir asitli diyor benim oğlumda da azıcıkta şimdi kafasının tamamı ellemeyim diyorum dayanamıyorum neler yapmam lazım beni de bilgilendirir misiniz