Miran474 19 aylık üç gündür böyle acaba varmı böyle olan Şuan duş ediyorum sinirden kendime zarar vermemek ıcın zaten 19 ay adam gibi asla uyumadım koskoca 19 ay hani düzelecekti daha kötüye gidiyor hersey
hndathn Miran474 sizin gene iyi.32 aylik kızım her gece 2 3 gibi yatıyorum 6da kalkıyorum ortaokullu oğluma kahvaltı hazırlayıp okula yolluyorum zaten oğlan kahvaltı edesiye 7de kız uyanıyor🤷bazen yeri geliyor tüm gecemiz mikirdanmakla geçiyor alıştım artık.
NaimeYilmaz Miran474 Gün içi uyku düzeni geceyi, gece uyku düzeni gündüzü etkiler. Uyku düzeni ayına göre uygunsa başka sıkıntıları olabilir. Dönem dönem bebeklerin düzeni değişebiliyor, düzeni bozmamaya gayret ederseniz çok uzun sürmeyecektir.
Tgcmrt35 Miran474 bence çok iyisin yani oğlum 4 yaşında doğduğu günden beri sabah 5.40 6 da ayakta gündüz uyumaz kan ağlatıyor bunun yanında birde 👀
NaimeYilmaz Miran474 Ayına göre kaç saat arayla ne kadar uyuması gerektiğini araştırabilirsiniz. O saat aralığına ulaşırsanız düzene girecektir.
Tgcmrt35 Miran474 dün gece 2 de uyudu sabah 7.45 de uyandı ve 3 aylık kızım var biri uyuyor biri uyanıyor