Masalina12 belinay0316 benim kızım saçlı doğdu 4 aylığız maşallah saçı uzuyor baya fark var 😍dökülmüyor hiç
Sare-10 belinay0316 bebeğim saçlı doğdu ama 40 ı çakmadan saçını kestık şu anda saçı fena değil ama arka tarafı çıkmadı
belinay0316 Masalina12 yaa ben anlayamıyorum saçı seyrek çünkü iki üç teli böyle uzamış gibi yanlardan 😂
Masalina12 belinay0316 benim kızım doğduğu zaman saçları kirpi gibiydi onun için uzuyor fark ediyorum saçları dümdüz dur uzuyor
Sare-10 belinay0316 bizde doğum saçı kesilir ama ben erken kesmek istedim ki yaşına kadar saçı uzasın.. genelde 1 yaşta saç keser bizim aıle ama ben hemen kesmeyi tercih ettim hemde hava sıcaktı ağustos ayıydı terinin de önüne geçtik
belinay0316 Sare-10 bizde deckesiliyormus galiba kesilen saçın Gr kadar baba kıza altın alıyormuş ama kv kestirmem falan dedi zaten bende kestirmezdim
Sare-10 belinay0316 gramı kadar sadaka verılırmiş dinen yeni doğan bebeğin gramı kadar birine bağış yapılır ama zorunlu bir şey değil isteyen yapar
bluem belinay0316 dogdunda saclari 3/4cm vardi sonra bi tarafi sacalr döküldü kestk esit olsun diye bir yasinda baga uzundu saci. Bagliyordum suan 4.5yasinda belinde