Yamanbur Arkadaşlar Merhaba Benim sütüm tazyikli geliyor sizce neden?Bebeğim ağlıyor elimle sağım yapmaya çalışıyorum ama olmuyor mu ki acaba meme reddi olucak diye korkuyorum:(
Adenimin Yamanbur sağ canım ancak öyle bende çok çektim bu konudan sağma makinesi edin en kısa zamanda
Masalina12 Yamanbur sana pompa önereyim ben bunu kullanıyorum benimde tazyikli bebem sürekli tıkanıyor ben biraz sağıyorum fiyatı çok uygun çok memnunum
2kiz Yamanbur benimde azken çok az dolunca da tazikli akıyor yatarak emziriyorum o yüzden öyle yap istersen
lavvvvvvvin Yamanbur canim bebisim gogusunde tam bitirmeden tekrar sutle dolunca oluyor oyle oldugunda gogusumun ucunu sıkıyodum
Yamanbur Adenimin tamamen mi sağucam yani göğüs boşalana kadar yoksa tazyik gldene kadar sağıp öyle mi ?
ugrakyagiz Masalina12 yeminle elektrikli pompalar bunun kadar olmuyor ben göğüs ucu için aldım ablam bana dedi bunu kullan öyle güzel geliyordu sağ bebeğine ver yada göğsünü c şeklinde tut tazigi engelle parmakla bastirarak
Yamanbur lavvvvvvvin aynen bende emzirmeden önce elimle bi o Fazlalığı attırmaya çalışıyorum.;Makina var ama elle yapmak daha iyi gibi
Masalina12 ugrakyagiz evet çok iyi gerçekten bazen bebeğimi emziriyorum diğer göğsümden süt akıyor bunu yerleştiriyorum diğerine süt buna akıyor kendi kendine biberona koyup bebeğime veriyorum iyiki aldım
ugrakyagiz Çektim kaç kanaldan geliyor tabi bnmki azaldı bazen ağzına meme veriyorum istemeyince sızlıyor hemen çekiyorum doluyor
2kiz Yamanbur yanına yatıyorum bebeisi de hafif yan yatırıyorum başının altına yastık koyuyorum genelde sağ göğsümü sağ tarafından sol göğsümü sol tarafından hafif eğilerek veriyorum tabi bebişin eline ayağına basmamaya dikkat ederek ama sana nasıl kollay gelirse öyle emzir
kucukprensannesi Yamanbur benimki de öksürüyor. Benim sütümde tazikli çıkıyor. Her emzirmemde korkarak emziriyorum 😢