Tatlican Şimdi herkes alttaki annenin kim olduğunu bilmeden gerçek cvp verecegi birşey sorsun ama özele fazla girmeden ben başlıyorum. Alttaki anne araba kullanmaktan korkuyormusun
Mysmrtfrt Hapy ay seviyorum vallahi 🥰 alttaki anne bazen sen de dayanamayıp çocuğuna azcık sesini yükseltip sonra gece vicdan azabı çekiyor musun😂
Adenimin Mysmrtfrt ay konudan alakasız ben bu ağlıyorum bağırdıktan sonra çok üzülüyorum kahroluyorum
Mysmrtfrt Adenimin ya ben çok bağırmıyorum ama bazen bez değiştirirken falan çok sinirleniyorum aşırı hareketli asla zaptedemiyorum sonra gece uyurken onu izleyip ağlıyorum ona nasıl kızabildim diye
Boncuk-anne Selimikomom hayırrr soru tam benlikmiş 😂 alttaki anne kendine zaman kalmamasından yakınıyor musun
gunesin-annesi kumsaleslemm çok şükür uykusuzluk yaşamadım şu anlık ❤️ alttaki anne çocuğunun en sevdiğin özelliği?
girlmomm NatashaRomanoff 1.65 ne çok uzun ne çok kısa😬😂 alttaki anne bu günler geçmeyecek diye korkuyor musun🥹😬
Deletedmom_98 gunesin-annesi İştahlı,ağlamayan neşeli zıpır bir çocuk olması. 🥰 Alttaki anne en büyük pişmanlığın?
Masalina12 Deletedmom_98 birine zamanında boş yere çok değer verip ailemi üzmek 🥹Altaki ane kaç yaşındasın