selam kızlar 54 günlük kızımla emerken cebelleşiyoruz nerdeyse 1 haftadır gündüzleri sadece 1 saat uyuyor yani akşama kadar toplasanız 2 saat uyuyor geceleride çok uyanuyo sürekli emiyor gazıda yok emzik veriyorum cuk cuk aç gibi ama bugün aç olduğunu kesin anladım ağladı altını değiştirdim emzirdim uyudu yarım saat geçti çığlık ata ata uyandı gazı varmı diye baktım yok en son dolaptaki sütlerimden verdim biberona koydum cuk cuk içti hepsini uyumamıştı halla gazını falan çıkardım sonra yatağına yatırdım sallamadım bile uyudu şimdi uyuyo göğüsümü sıkıyorum süt var ama emzirdikten sonra göğüsüm yumuşacık oluyo yada emzirmeden öncede yumuşacık göğüsümün dolması için 4.5 saat geçmesi gerekiyor önceden sütüm şarıl şarıl akardı 1.2 saate dolardı şimdi yok çişli bezi 4.5 falan kakalı bezi 2 falan günde ama bebiş doymuyor sallaya sallaya emzikle zor uyuyor mama başlangıcı yapmayı düşünüyorum gündüzleri göğüsüm dolana kadar mama dolduktan sonra emzirmeyi düşünüyorum kızım hem biberondan hem benden içebiliyor ayırt etmiyor böyle yapsam nasıl olur nasıl bir yol izlemeliyim